Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
19.12.2013 - DL C-1, 3. mini cikel, 1+ Deadlift: 5x60, 5x75, 3x90, 3x110, 3x125, 1+ (10) x 140kg
Lying leg curls: 4x12x30kg E-Zbar curls:15x20kg, 12x25kg, 12x30kg, 12x35kg DB curls: 2x10x16kg, 2x8x18kg Chest supported DB rows: 4x10x20kg
Naporen trening. Ni bil ravno + dan zame, kar se je poznalo pri motivaciji sploh za it na trening in potem še na treningu. Sem bil že precej psihično in fizično utrujen. DL je še daleč od forme konca julija, ampak mislim, da bi moral kmalu priti spet v tisto pravo formo. Na posnetkih DL pri 3+ sem opazil, da imam palico ponovno preveč naprej in da sem v štartu previsoko z ritjo, tako da sem se posvetil še boljši izvedbi.
Počep bom tudi moral spraviti nižje. Sicer je snemano s tal in koti niso ravno pravi, a se vidi, da "varčujem" z globino.
Pri DL daj vrat v bolj nevtralno pozicijo trenutno ga imaš v hiperxtenziji pa se mi zdi da ko odlagaš štango da bi lahko boke še malenkost bolj nazaj porinil.
Kej novega v Bitu? Se mogoče kej oglasim sedaj ko imam počitnice
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes. I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish. I believe in myself, I bow to no man.