Zeratrem napisal/-a:OMG po enem letu sem se snemal. Pri počepu je vse skupaj ena velika asimetrija. Hvala bogu, da me doslej še ni zategnilo. S solzo v očeh se za nedoločen čas poslavljam od težkih serij ATG počepa, nadomestil ga bom z box počepom, ki je v tej situaciji najbolj varna varianta. ATG počep pa bom izvajal z nizko težo in počasno izvedbo ter (žal) z gledanjem v ogledalo, ker sem v luknji ves povešen in bom moral z desno nogo bolj potiskati...
Če mi v doglednem času ne uspe popraviti te katastrofe, bo potrebno poiskati strokovno pomoč. Če pa mi uspe popraviti, bom objavil video prej/potem in bolj podroben opis, kaj sem delal. Stanje prej je preprosto preveč katastrofalno, da bi ga trenutno dal v javnost, brez da bi ga prej popravil.
Vse skupaj izvira iz moje leto in pol stare poškodbe spodnjega hrtbta (od tu rotacija) in pa iz poškodbe/vnetja rame, ki se še ni povsem saniralo (visenje štange). Groza, groza, groza ... Bo treba kakšno mašo plačati, ker se je doslej vse izšlo ok.
Haha, kakšen pozitiven pristop.

Glede rotiranja ti priporočam tudi, da se snemaš. Z ogledalom lahko hitro vidiš, kaj je narobe in sproti popraviš, ampak sam sem imel v SF, ko je bil zraven špegu, dostikrat občutek, da se težava vrne, takoj ko se nisem gledal. Pri snemanju gre nekoliko počasneje, ker moraš vsako serijo posebej preverjati, ampak se nekako navadiš na to, kako bi moral stati in potem to tudi obdržiš. Pa čeprav se ti zdi da si čisto zvit, ko si v resnici raven.

Še najboljše je pa, če te kdo non-stop popravlja, ampak takih privilegijev nimajo vsi.
Mimogrede, fotke na prejšnji strani so hude!