Danes je 29 Jul 2026, 23:45

Pot do spodobne moči in videza

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

Zeratrem

Re: Pot do spodobne moči in videza

Odgovor09 Apr 2014, 17:16

TT: +/- 68kg ... malo se je ustavilo padanje. Počasi bo treba bolj pogoste refeede, v primeru da ni efekta pa vmes med refeedi še malo znižat vnos.

Začel sem spet z vsakodnevnim rolanjem in vajami za mobilnost. Moral bom ojačati še spodnji desni del telesa in mogoče se bom lahko potem vrnil nazaj h normalnemu počepanju.

Danes pavza, včeraj pa:

1. box sq (paralela):

7x120
5x130
5x135
3x140
2x145
2x147,5
1x147,5 (cilj je bilo 2x, ampak me je sesedlo ...)

Vse skupaj precej bedno. V primerjavi z globokim počepom je bil občutek, kot da so to polpočepi (kar v bistvu so :twisted: ). Je pa fajn, ker me do paralele nič ne rotira.

2. inclined bp:

4x80
2x3x82,5
2x82,5

3. pull-ups:

4x2xBW+40kg

4. v pull-down:

3x8x72,5kg
Mati, masla bi!
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor13 Apr 2014, 23:08

Refeed vikend. Petek cca 180/350/100, sobota 200/800/150.

Ker sem občutljiv na cukr, sem verjetno zajebal dobre 3 mesece hujšanja. Sucks to be me.

Danes odličen trening in super izgled, vse polno in napeto in nič shirano ni zgledalo. Boki in rit še vedno mastni. Postopoma se spet navajam na ketone.
Mati, masla bi!
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor14 Apr 2014, 12:00

Zeratrem napisal/-a:OMG po enem letu sem se snemal. Pri počepu je vse skupaj ena velika asimetrija. Hvala bogu, da me doslej še ni zategnilo. S solzo v očeh se za nedoločen čas poslavljam od težkih serij ATG počepa, nadomestil ga bom z box počepom, ki je v tej situaciji najbolj varna varianta. ATG počep pa bom izvajal z nizko težo in počasno izvedbo ter (žal) z gledanjem v ogledalo, ker sem v luknji ves povešen in bom moral z desno nogo bolj potiskati...

Če mi v doglednem času ne uspe popraviti te katastrofe, bo potrebno poiskati strokovno pomoč. Če pa mi uspe popraviti, bom objavil video prej/potem in bolj podroben opis, kaj sem delal. Stanje prej je preprosto preveč katastrofalno, da bi ga trenutno dal v javnost, brez da bi ga prej popravil.

Vse skupaj izvira iz moje leto in pol stare poškodbe spodnjega hrtbta (od tu rotacija) in pa iz poškodbe/vnetja rame, ki se še ni povsem saniralo (visenje štange). Groza, groza, groza ... Bo treba kakšno mašo plačati, ker se je doslej vse izšlo ok.

Haha, kakšen pozitiven pristop. :D

Glede rotiranja ti priporočam tudi, da se snemaš. Z ogledalom lahko hitro vidiš, kaj je narobe in sproti popraviš, ampak sam sem imel v SF, ko je bil zraven špegu, dostikrat občutek, da se težava vrne, takoj ko se nisem gledal. Pri snemanju gre nekoliko počasneje, ker moraš vsako serijo posebej preverjati, ampak se nekako navadiš na to, kako bi moral stati in potem to tudi obdržiš. Pa čeprav se ti zdi da si čisto zvit, ko si v resnici raven. :) Še najboljše je pa, če te kdo non-stop popravlja, ampak takih privilegijev nimajo vsi.

Mimogrede, fotke na prejšnji strani so hude!
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor16 Apr 2014, 18:07

Thnx David za hint, od včeraj se snemam pri vsaki seriji.

-------

Pa še update: ta teden poskušam živeti na 1800 kcal 160/200/45. Počutje precej mizerno, ampak kaj naj pričakujem drugega na bikini kalorijah?! Za veliki petek še en mega post, potem pa yolo vikend. OFF OBROKI s šunkami, namazi iz hrena, tona jajc (čeprav sem alergičen na njih mi bo zreguliralo holesterol in izboljšalo možgane), potice & YOLO. Komaj čakam ketonsko-hidratni-YOLO OFF vikend.
Mati, masla bi!
Uporabniški avatar

michelangelo

Odgovor16 Apr 2014, 18:43

Hahaha car :lol:
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor17 Apr 2014, 16:44

Da mi ne bi kdo kdaj očital, da samo nabijam glede moje diete. Dejansko prakticiram tudi ketonsko. To je bilo moje keto kosilo, ker sem pojedel preveč OH zjutraj pred službo. Ostale OH pa varčujem za pred spanjem, da bom lepše zaspal. Tega se bom sicer kmalu odvadil, ker se pred spanjem OH ne je. Rabiš pač prave informacije.

Govejc s sirom in tona masla.

keto obrok.jpg
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Mati, masla bi!
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor19 Apr 2014, 09:23

Manj kot treniram DL, boljše mi gre. Na zadnje sem ga delal, če se prav spomnem, pred novim letom in je bilo okrog 3x165. Zdaj sem ga delal pri skoraj 10kg nižji telesni teže in je šel kot zadnja vaja na treningu čisto na easy 3x180kg. Kar ok.
Mati, masla bi!
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

Odgovor19 Apr 2014, 10:07

To pa ketoni delajo. A maš intra workout stopljeno maslo + BCAA z nitrati?
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor19 Apr 2014, 11:13

Skrivnosti so za amaterje!
Mati, masla bi!
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor08 Maj 2014, 11:40

Teža zadnje tedne zelo niha, minimum je bil dosežen na cca 66kg, ampak na dan, ko je bilo manj hrane od predvidene.

Počutje je bedno, dizzy spells, rahli glavoboli, med treningom slabost, moč nikakršna ... o kakšni narezani riti pa ne duha in ne sluha. Po mojem bi moral priti na 60kg, če bi hotel, da je videti kakšna črta, ampak to bi pomenilo 1400kcal čez kakšne 3 tedne. Po mojem bi zbolel.
Mati, masla bi!
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov