Lep pozdrav par dni nisem pisal in bi se najprej zahvalil Spartanu za pisanje bloga predvsem pa bi se mu rad zahvalil za podporo in čas, ki ga vedno rad deli.
Da povem nekaj besed kar sem naredil v zadnjih nekaj tednih, pa da najprej začnem z treningi kako izgledajo in kako so izgledali prej? Vam moram povedat da je razlika ogromna in je zadovoljstvo 3x večje predvsem iz tega razloga ker vidim kako mi moč raste, ki mi prej nikakor ni šla nikamor pa sem se lahko še nevem kako utrudil....Največ sem pridobil na nogah in so počasi začele dobivat tudi obliko torej počasi, zaupanje vase, disciplina predvsem pa potrpežljivost je res tista prava pot, ki človeka pelje po dobri poti samo še navzgor. Pridejo slabi dnevi ko slabo treniraš vsi jih imamo, pridejo stresna obdobja takšna in drugačna ampak takšno je življenje polno nekih ovir in pasti po drugi strani pa vedno neko pozitivno razmišljanje nas vendarle vrne na prava voda. Tako se po trenutnih treningih vedno vrnem z vzdignjeno glavo in strmim vedno po nekih novih ciljih, ki sem jih prej preziral. Vidi se kakšno moč sem pridobil iz prvega maxx treninga in treninga včeraj, resnično sem zadovoljen. Še enkrat bi se zahvalil Spartanu za pomoč in razne nasvete, kdor ga pozna ve da ima človek veliko srce.
Torej kot sem že omenil nekaj časa nazaj gre sedaj proti koncu in to je moja mala mini utežarna, ki je skorajda že končana. Podobna bo Spartanovi če je že kdo pogledal da ima predstavo...Vsi vemo ko si človek nekaj želi pač to mora imeti, seveda je bila po tem že vrsto let želja čeprav sem si predstavljal čisto navaden gym. Ja nekako sem se dogovoril z očetom, da je privolil(JA ZDEMOLIRAL SEM MU GARAŽO

) in je kasneje pri stvareh že sam kazal zanimanje kdaj pa bo? si že nabavil to? hehe No izpolnjena mi je ena velika želja in nebom več omejen z časom, raznimi motečimi dejavniki in še bi lahko našteval. Komaj čakam da bom lahko doma začel se zaprl v garažico in počel to kar najraje počnemo TRENIRAMO.
Trenutna oprema: -Olimpijska platforma
-power rack kletka
-velika boks vreča(mislim da je 160cm če se ne motim)
-oprema ki spada zraven za treniranje od šuhov za počepe,rokavic,povojev itd
v naslednjih nekaj dneh pričakujem še crossgym bumperje, navadno benč klopco(če kdo ve za kakšno naj pove..pa prosim brez unih hervisovih klumpov

) spodobno olimpijsko palico, nastavek za dipse ki bo prišel na kletko, in še kozmetike ki ji bom počasi dodajal. Aja pa da nebo kdo mislim da je kletka že fiksna z platformo bo kasneje posebej na svojem mestu ali pa jo bom do 1/3 vgradil v platformo to še nevem...
Pripopal sem vam tudi nekaj slik
IMAG1357.jpg
IMAG1355.jpg
IMAG1371.jpg
IMAG1374.jpg
IMAG1378.jpg
IMAG1401.jpg
IMAG1405.jpg
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.