Danes je 01 Maj 2026, 03:28

Train Insane, or remain the same.

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Re: Train Insane, or remain the same.

Odgovor14 Okt 2012, 16:14

ker hud avatar!
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor14 Okt 2012, 16:27

rbizjak napisal/-a:kr 12 ponovitev na 3+ dober si 8-)

Hvala, moram rečti da sem kar zadovoljen ja, gre lepo gor, predvsem po zaslugi OHjev :lol:

alexjug napisal/-a:ker hud avatar!

Ane, hvala tvojmu hudmu fotiču 8-)
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor16 Okt 2012, 18:28

Včeraj smo se regenerirali danes pa BP 3+, teža je bila po kalkulatorju enaka kot na 5+ zato sem ciljal vsaj na isto število ponovitev, ratalo je ampak se mi zdi da je bilo danes težje (šola, manj kofeina....)... anyways super trening!
Plan treninga:
Slika

Makroti včeraj: 180gB 200gOH 67gM, danes: 195gB 330gOH 70gM, jutri SQ 3+, spet z nekoliko težkimi nogami imam občutek, zato bom imel spet easy vaje za asistenco.
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
Uporabniški avatar

rbizjak

Odgovor16 Okt 2012, 21:30

fak kr 15 ponovitev :lol:

ps: pomoje bi lah pr asistenci za vsako mišico eno vajo črtu ;)
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor17 Okt 2012, 05:21

Verjetno tudi bom, ampak glede na noge se po takem treningu hitro regeneriram....
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor17 Okt 2012, 15:42

Ja, asistence imaš res "malo" več od Wendlerjevih predvidenih 16 serij. :D
Tudi jaz mislim, da lahko brez slabe vesti polovico vaj vržeš ven. Vso energijo daš iz sebe pri 5, 3 oz. 1 plus seriji in potem si že skoraj vse naredil. ;) Če imaš 8 serij asistence za hrbet je po mojih izkušnjah malo verjetno, da bo kaka razlika, če narediš 2 ali pa 7 serij za biceps. Vendar če ti tako ustreza - kot je npr. rekel Boštjan ("Rad treniram biceps." :D) ... ;)
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor17 Okt 2012, 19:08

... ja sej vem težko je iz svoje kože, še huje to, ker od samega začetka gledam ljudi (npr. bojana) v gymu in en njegov trening zgleda kot moj tedenski cikel :mrgreen: ...dobro pa vemo kakšen je 8-)

Anyways... danes SQ 3+, trening brez nekih presežkov... z osnovnim delom sem zadovoljen... za kej več pa še nimam neke energije, tako da v easy asistenca, tako nekako:
Slika

Danes makroti: 195gB 360gOH 77gM
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor18 Okt 2012, 01:37

Hehe, Bojan ve, da je večanje volumna edini način, da dolgoročno napreduješ. ;) A dokler ne rabiš hudega volumna, je bolje če ga je čim manj, drugače boš čez 10 let treniral 14-krat tedensko. :) 5/3/1 ima sam po sebi dobro urejeno uravnavanje volumna - močnejši kot si, večji je volumen, poleg tega pa je ta že v osnovi kar velik. ;)

Drugače pa res lepe teže/ponovitve, tako da le glej, da ustrezno povečaš teže naslednji cikel! 8-)
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor19 Okt 2012, 15:25

Včeraj frej z makroti okoli 180gB 200gOH in 70gM, danes OHP 1+, hud trening - sploh zato ker ni bilo šole :twisted: ... trening je bil tak:
Slika

Danes makroti: 195gB 330-350gOH in okoli 70-75gM; takole je zgledal obrok po treningu 8-) :
Slika

... upam da me ni včeraj kdo v E.Leclercu videl :lol: sem delal zalogo hrane- lahko bi rekli hidratov :mrgreen:
Nekaj od stvari:
Slika

To je to, upam da mi jutri rata priti v Portorož ;)
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor20 Okt 2012, 19:44

...s Portorožom ni bilo nič zato smo trenirali. Na sporedu je bil DL 1+, hud trening... pa še GHR mašino sem si sestavil na fitnesu, sicer ni udobna ampak se da narediti :lol: zgleda pa tako:
Slika

Ker imam sedaj 2 dni frej oz. jutri naredim malo kardija sem v današnji trening dodal še ekstenzijo in GHR, tak je bil plan treninga:

Slika

Današnji makroti: 195gB 350gOH 70gM, po treningu sem si spet spekel nekaj novega, bilo je odlično; 100g puste mlete govedine, 50g piščanca zmiksanega v blenderju, malo sira in dva kosa pršuta nekaj čebule in začimbe, vse skupaj zavito v približno 150g testa iz ržene in polnozrnate pšenične moke:
Slika Slika

To je to, kot rečeno jutri nekaj kardija in makrote okoli 180gB 200gOH in 70gM
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost