Danes je 26 Apr 2026, 20:51

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

Burzum

Re: OFF TOPIC

Odgovor13 Apr 2012, 18:56

Mihael napisal/-a:Hehe. :D Men, ste najbolj smešni, večni javni kritiki, ala Xen, Michelangelo, Končina. Poleg, vse svoje, inteligence in modrosti, slepo tavate, iz ene skrajnosti, v drugo, za določenimi poglavarji.

Za druge ne bom nič trdil, ampak Končina, kolikor ga jaz poznam, je vedno treniral enako brez tavanja za poglavarji.. ;)
Uporabniški avatar

Končina

• Kraj: Dobrova

Odgovor13 Apr 2012, 19:10

Mihael napisal/-a:Hehe. :D Men, ste najbolj smešni, večni javni kritiki, ala Xen, Michelangelo, Končina. Poleg, vse svoje, inteligence in modrosti, slepo tavate, iz ene skrajnosti, v drugo, za določenimi poglavarji. Sam, osebno, imam raje, da če se že, nekdo drži, nekih določenih načel, ideologij, naj tam vstane, pa naj si bo to v politki, ali čemurkoli. ;)

1.kakšna je 1 skrajnost in kakšna je druga?
2.Kakšni poglavarji?
3.Če ne dojameš malo heca v komentarju ti nism kriv
4.TI SE NE DRŽIŠ NOBENIH NAČEL AMPAK SAMO SPRAŠUJEŠ IN SEDIŠ ZA RAČUNALNIKOM Z VREČKO ČIPSA V ROKI NAMESTO DA BI TRENERU! PRVO DAJ EN POSNETEK ALI SLIKO NA FORUM,DA SE VIDI KDO SI IN PA SE PREDSTAVI...ŠELE POTEM PIŠI!
Pripujsal, zmagal, odpujsal.
Uporabniški avatar

ZeRoberto

Odgovor13 Apr 2012, 19:21

Končina je bil balerina k sm ga js spoznau, tko da ne bi o tem da se on nč ne zmišljuje ;)
ISSA certified (Strength and conditioning) trainer

Mihael

Odgovor13 Apr 2012, 19:38

michelangelo napisal/-a:
Mihael napisal/-a:Hehe. :D Men, ste najbolj smešni, večni javni kritiki, ala Xen, Michelangelo, Končina. Poleg, vse svoje, inteligence in modrosti, slepo tavate, iz ene skrajnosti, v drugo, za določenimi poglavarji. Sam, osebno, imam raje, da če se že, nekdo drži, nekih določenih načel, ideologij, naj tam vstane, pa naj si bo to v politki, ali čemurkoli. ;)

haha ful smešn res. a si daj razmišlu da bi šu za stand up komika? :D

PRIZNAM, da sem bil lep čas ovca kar se tiče dodatkov+treninga.
Nevem pa katera stvar je bila povod, da sem pritisnil stop na programu za pranje možganov. Ko nekaj časa resno treniraš namesto, da skos sprašuješ po forumih o vseh možnh zadevah hitro ugotoviš kateri dodatki so/niso nateg in kašn trening ti odgovarja ;)

Hehe, zanimivo, kako, se norčuješ, ob enem, pa skoraj, v isti sapi, priznaš svoje zmote. Drugače, pa, ja, sem razmišljav. :)

Burzum napisal/-a:
Mihael napisal/-a:Hehe. :D Men, ste najbolj smešni, večni javni kritiki, ala Xen, Michelangelo, Končina. Poleg, vse svoje, inteligence in modrosti, slepo tavate, iz ene skrajnosti, v drugo, za določenimi poglavarji.

Za druge ne bom nič trdil, ampak Končina, kolikor ga jaz poznam, je vedno treniral enako brez tavanja za poglavarji.. ;)

Dobro, vem in verjamem, da trenira, na hard, samo, vseeno, sem tudi iz njegovega računa, bil deležen posmehovanja.

Končina napisal/-a:

Končina napisal/-a:1.kakšna je 1 skrajnost in kakšna je druga?

Prej, vse, v nulo, glede dodatkov, prehrane, tajminga. XX dodatkov. Zdaj pa ravno obratno.
Končina napisal/-a:2.Kakšni poglavarji?

Prej Mcalex, zdaj NMZ. Iz ene skrajnosti, v drugo.
Končina napisal/-a:3.Če ne dojameš malo heca v komentarju ti nism kriv

Meni, ta tvoj hec, ni najbolj duhovit. Sicer, pa, je fajn, ko čutiš nadmoč, nad človekom, ko se, skupaj, z ostalimi ovcami, norčuješ, iz človeka. Zraven, pa sam delaš podobne napake, kar je čisto sprejemljivo, le če se ne bi norčeval, iz drugih. Res, pa, je, da, to, od omenjenih najmanj leti, na tebe.
4.TI SE NE DRŽIŠ NOBENIH NAČEL AMPAK SAMO SPRAŠUJEŠ IN SEDIŠ ZA RAČUNALNIKOM Z VREČKO ČIPSA V ROKI NAMESTO DA BI TRENERU! PRVO DAJ EN POSNETEK ALI SLIKO NA FORUM,DA SE VIDI KDO SI IN PA SE PREDSTAVI...ŠELE POTEM PIŠI!

Ali je mogoče predpogoj, da se predstaviš in slikaš, da se lahko registriraš, na forum?

Nino

Odgovor13 Apr 2012, 19:48

Mihael, vejice ti pa delajo probleme a? :lol:
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

Odgovor13 Apr 2012, 20:05

Končina pa RES NIKOLI ni imel ne tajminga ne dodatkov v nulo. Tudi ni treniral po "mcalex sistemu". Prej bi rekel da ti slepo tavaš ker eno in isto stvar vprašaš Groma, Duškota, Sandija, NMZjevce, ZeRobertu si poslal baje enih 80 PM glede prehrane in treninga na MojTrener forumu etc.

Ni predpogoj je pa fino, da če skos nekaj sprašuješ pametuješ in stalno "zbiraš informacije" kot ti temu rečeš okrog "optimalenga treninga in dodatkov" ko si obenem hotel piti BB, PL, gimnastičar, dolgoprogaš (karikiram) da nalimaš eno svojo sliko. Put your money where your mouth is.

Ne da se mi več. LP.
Uporabniški avatar

Končina

• Kraj: Dobrova

Odgovor13 Apr 2012, 20:16

Mihael napisal/-a:
michelangelo napisal/-a:

haha ful smešn res. a si daj razmišlu da bi šu za stand up komika? :D

PRIZNAM, da sem bil lep čas ovca kar se tiče dodatkov+treninga.
Nevem pa katera stvar je bila povod, da sem pritisnil stop na programu za pranje možganov. Ko nekaj časa resno treniraš namesto, da skos sprašuješ po forumih o vseh možnh zadevah hitro ugotoviš kateri dodatki so/niso nateg in kašn trening ti odgovarja ;)

Hehe, zanimivo, kako, se norčuješ, ob enem, pa skoraj, v isti sapi, priznaš svoje zmote. Drugače, pa, ja, sem razmišljav. :)

Burzum napisal/-a:

Dobro, vem in verjamem, da trenira, na hard, samo, vseeno, sem tudi iz njegovega računa, bil deležen posmehovanja.

Končina napisal/-a:

Končina napisal/-a:1.kakšna je 1 skrajnost in kakšna je druga?

Prej, vse, v nulo, glede dodatkov, prehrane, tajminga. XX dodatkov. Zdaj pa ravno obratno.
Končina napisal/-a:2.Kakšni poglavarji?

Prej Mcalex, zdaj NMZ. Iz ene skrajnosti, v drugo.
Končina napisal/-a:3.Če ne dojameš malo heca v komentarju ti nism kriv

Meni, ta tvoj hec, ni najbolj duhovit. Sicer, pa, je fajn, ko čutiš nadmoč, nad človekom, ko se, skupaj, z ostalimi ovcami, norčuješ, iz človeka. Zraven, pa sam delaš podobne napake, kar je čisto sprejemljivo, le če se ne bi norčeval, iz drugih. Res, pa, je, da, to, od omenjenih najmanj leti, na tebe.

Ali je mogoče predpogoj, da se predstaviš in slikaš, da se lahko registriraš, na forum?

tko kot ti je xen reku,mogoče sem kdaj alexa vprašu za kakšen nasvet ostalo ne.
Tajming za dodatke? mogoče ko sem se šel dieto(ko sem bil poškodovan) pa še to sem imel maks 5dodatkov(whey,bcaa,glutamin,o3,vit) pa še to maksimalno 2-3mesce ker več se mi ni dal s tem sranjem ukvarjat :D

ZANIIMA ME KAKO SI PRŠU(če seveda je) ČEZ VAROVALO ZA SPAM-arje !!!!
Pripujsal, zmagal, odpujsal.

domen

Odgovor13 Apr 2012, 20:19

Jan, brezveze replicirat.
Uporabniški avatar

spartan

Odgovor13 Apr 2012, 20:29

Hahah, tako kot pravi Domen, brez veze časa za takšne. Najbolje jih je enostavno ignorirati ;) ,ker potem zgubijo veselje do buzeriranja :D
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor13 Apr 2012, 20:38

wade napisal/-a:Pozitivno je da sm je juretu in davidu hvaležen za to stran in forum oz že nekaj pred tem da sem začel trenirat večkrat na teden iste mišice z bolj zanimivi treningi in se prelevil iz skinny fat v GENETIKA 8-)

Hvala. :)

Drugače pa ima vsak pravico trenirati in jesti kakor sam misli da je zanj najbolje in sem prepričan, da debate predhodnikov niso bile iz nobene strani mišljene slabonamerno in osebno. Sam še mal bontona, pa bo. 8-) ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost