@inal3igh: očitno moram odpreti dostavo na dom
...anyway v soboto začel z deloadom (OHP) in povrhu še z off dnevom od štetja makrotov... kot je Ina dobro povedala v eni temi sem tudi sam kaj kmalu prišel do zaključka, da je brezveze se pshierat s tem in ugotavljat kaj sem pojedel in koliko v restavraciji tako, da sem se raje prepustil užitkom in se v novo jutro zbudil dobri 2! kili težji, moram pa priznati da forma ni bila 2 kili slabša, mogoče je bil trebušček malo bolj nežen

... začelo se je že zjutraj z dvojno porcijo običajnega Pre-workout obroka po treningu odšli v neko restavracijo z domačo hrano, pojedel "kmečko pojedino" - pol krvavice, pol pečenice, veliko žgancev ter zelja; seveda ni smelo manjkati ocvirkov

... ker sem to hitro pojedel in so me prepričali, da si naročim še kaj - te ponudbe seveda nisem mogel zavrniti in si naročil kuhano govedino v juhi s hrenovo omako ter pečenim krompirjem! Noro dobro! No na koncu se je seveda prilegla še sladica - 2 velika kosa bananine torte!

Za večerjo sem moral še nekaj pojesti, da nebi med spanjem slučajo prešel v katabolično stanje <--- just kidding, otrok v meni me je prepričal, da si naredim kosmiče z mlekom - 200g mešanih kosmičev in 5dl mleka... vmes še malo "pospravljal" po hiši vendar nič omembe vrednega
Plan treninga:

Danes deload SQ, dober trening! Naredil še veliko razteznih vaj ter doma nekaj foamrollinga.
Plan treninga:

Hrana - nazaj na stare tire, katerih se je moja psiha zelo veselila!
PWO:

Malica - mlečni gres ter riž z okusom vanilije ter povrhu smetana z okusom čokolade in malo ruma

Moram rečti, da glede na to koliko sem pojedel sem spal prekleto slabo - vroče je bilo za znoret v sobi pa 20°c - them carbs and fat make you H O T

, to je to... jutri off.
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.