Danes je 01 Maj 2026, 09:58

Train Insane, or remain the same.

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

inal3igh

Re: Train Insane, or remain the same.

Odgovor03 Jan 2013, 19:13

Ferrarilover napisal/-a:@inal3igh: se javiš za snemalko?... pa še najboljši gres boš jedla :mrgreen:

veš da zdej ko sem bla bolana se mi je sam gres luštau :twisted: pa ne, nisem ga še nardila :oops:
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor06 Jan 2013, 19:15

@inal3igh: očitno moram odpreti dostavo na dom :lol:

...anyway v soboto začel z deloadom (OHP) in povrhu še z off dnevom od štetja makrotov... kot je Ina dobro povedala v eni temi sem tudi sam kaj kmalu prišel do zaključka, da je brezveze se pshierat s tem in ugotavljat kaj sem pojedel in koliko v restavraciji tako, da sem se raje prepustil užitkom in se v novo jutro zbudil dobri 2! kili težji, moram pa priznati da forma ni bila 2 kili slabša, mogoče je bil trebušček malo bolj nežen :lol: ... začelo se je že zjutraj z dvojno porcijo običajnega Pre-workout obroka po treningu odšli v neko restavracijo z domačo hrano, pojedel "kmečko pojedino" - pol krvavice, pol pečenice, veliko žgancev ter zelja; seveda ni smelo manjkati ocvirkov :mrgreen: ... ker sem to hitro pojedel in so me prepričali, da si naročim še kaj - te ponudbe seveda nisem mogel zavrniti in si naročil kuhano govedino v juhi s hrenovo omako ter pečenim krompirjem! Noro dobro! No na koncu se je seveda prilegla še sladica - 2 velika kosa bananine torte! :mrgreen: Za večerjo sem moral še nekaj pojesti, da nebi med spanjem slučajo prešel v katabolično stanje <--- just kidding, otrok v meni me je prepričal, da si naredim kosmiče z mlekom - 200g mešanih kosmičev in 5dl mleka... vmes še malo "pospravljal" po hiši vendar nič omembe vrednega :lol:
Plan treninga:
Slika

Danes deload SQ, dober trening! Naredil še veliko razteznih vaj ter doma nekaj foamrollinga.
Plan treninga:
Slika

Hrana - nazaj na stare tire, katerih se je moja psiha zelo veselila! :lol:

PWO:
Slika

Malica - mlečni gres ter riž z okusom vanilije ter povrhu smetana z okusom čokolade in malo ruma :D
Slika Slika

Moram rečti, da glede na to koliko sem pojedel sem spal prekleto slabo - vroče je bilo za znoret v sobi pa 20°c - them carbs and fat make you H O T :lol: , to je to... jutri off.
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
I believe in myself, I bow to no man.
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor12 Jan 2013, 20:56

Still alive!

Dokončal deload, vse kot mora biti, makroti so bili standardni... edino par dni po "tisti" soboti sem za svojo >>psiho<< malo spustil maščobe :lol:
Še plana preostalih dveh treningov deloada:
Slika Slika

Danes začel s 5. ciklom! Res sem se veselil treninga! Trening je bil posledično tudi temu primeren - Odličen!
Na sporedu je bil OHP 5+, plan treninga:
Slika

Alex me je "prepričal" v snemanje 5+ serije in tu je produkt:
http://youtu.be/YhBVKDONCi8

Nov cikel, novi makroti... OHje večam za 10 na vse dni. 250, 400, 420.

PWO obrok... standar, danes mislim da najboljši produkt doslej! "Mouthgasm" vseh okusov, krompirja premazanega z "Secret" premazom :lol: , losos s "Top Secret" premazom :mrgreen: , šampinjoni, feferoni, čebula, origano... :twisted:
Slika

Večerja... tokrat Inception of puding :lol: ... nugat puding, gres z Nutello ter PB caseinom ;) ... ah ja pa smetana seveda... z malo ruma :lol:
Slika Slika

To je to, jutri SQ 5+ 8-)
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes.
I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish.
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor12 Jan 2013, 21:19

Super treniraš in napreduješ! Aja, pa ješ tudi! 8-)
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor12 Jan 2013, 22:20

David Brunšek napisal/-a:Super treniraš in napreduješ! Aja, pa ješ tudi! 8-)

+1
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!
Uporabniški avatar

inal3igh

Odgovor13 Jan 2013, 19:08

Me so jelly :mrgreen:

s kje je pa nougat puding?

aja p.s. gres znam skuhat :!: :!: samo ne da se v "potičko" nardit, je vseeno preredek (ampak je ql tud tako)..al ga ti daš kaj hladit prej?
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.
Uporabniški avatar

Ferrarilover

Odgovor13 Jan 2013, 20:49

@Alex & David: hvala!

@inal3igh: jelly of what!? :D
Puding -> KLIK
No lepo slišat, da si se spravila delat :lol: ... in ja, jaz si ga vedno po kosilu skuham, da se ohladi in dobro strdi... tako mi je boljše. Hinti za dobro strjen gres: ga dobro skuhaš - 20min na majhnem "ognju" ter na koncu 5min na malo več da izpari voda; dodaš nekaj pudinga notri ali casein. Da gre lepo ven iz "sklečke" - držiš sklečko (obrnjeno narobe) v katero nameravaš zliti gres nad posodo v kateri kuhaš gres da se zarosi ene 10sek. ;)

Danes SQ 5+... cel polom od treninga - AGAIN! Najboljša razlaga, katero se lahko spomnim je ta, da moja forma izvedbe počepa napreduje hitreje kot moč, namreč pred mesecem sem seveda s slabšo izvedbo naredil s to težo 7 ponovitev, danes 1+1,5 :lol: malce me je ovirala še bolečina v desni meči, katero sem staknil par dni nazaj - sicer nič hujšega ampak sem v prvi seriji izgubil ravnotežje zaradi tega in sem raje zaključil s serijo, kasneje nadeljeval a brez vidnega uspeha :lol: uglavnem... no comment :mrgreen:
Plan treninga:
Slika

Danes za kosilo sem se igral meksikanca; 8 tortilij in cca 800g "nadeva"(goveje stegno, mešana zalenjava, paradižnik, paprika, feferoni) nekaj načota in kisle smetane:
Slika

Za večerjo tokrat nekaj malo manj zanimivega a vseeno užitno :mrgreen: neke krogljice z okusom arašidov in kokice potopljene v Peanutbutter caseinu in po vrhu preliv iz Nutelle®
Slika

Jutri OFF.
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor14 Jan 2013, 12:12

Kaj so to zaene kroglice z okusom arašidov? :)
We're born and then we die. What will you do in the meantime?

Maja

Odgovor14 Jan 2013, 12:16

Če se ne motim, so iz Hoferja pirine kroglice z arašidi ;).
"Abs are made in the kitchen, glutes are made in the gym." Bret Contreras
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor14 Jan 2013, 12:31

Kakšna je pa vrednost?
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov