Danes je 26 Apr 2026, 09:33

najpomembnejši in najbolj učinkoviti dodatki

Pogovori in vprašanja o prehrani in vsem ostalem, kar vnesemo v telo.
  • Avtor
  • Sporočilo

alpha

Re: najpomembnejši in najbolj učinkoviti dodatki

Odgovor20 Jan 2013, 00:27

Res je zanimivo, ker je sestava "zelo povprečna", nobene čudežne sestavine. Takšnih boosterjev je veliko.

Jaz vidim samo dve možnosti: ostali boosterji ne vsebujejo navedenih sestavin, ali pa tale vsebuje nekaj, kar ni napisano.
Uporabniški avatar

gujdek

Odgovor20 Jan 2013, 11:42

kefets napisal/-a:Ko sem še uporablal preworkoute je tudi meni tale stvar noro delovala, medtem ko drugo nič, pa je imelo skoraj isto sestavo..

Katere imaš v mislih? Zna bit da ima v tem madmaxovem yohimbine glavni učinek.
Jaz sem imel Cellucor C4 tester, pa je bil popolnoma brez efekta.
Ker iščem samo energy boost/fokus in ne pumpa, je bil meni do sedaj edini dober Craze od DS.
You are not entitled to your opinion. You are only entitled to what you can argue for.

Blog

Nino

Odgovor20 Jan 2013, 12:31

tudi jaz če bi nekaj jemal, bi jemal samo zaradi energy boosta, ne zaradi pumpa. Oz. bi vzel kadar bi bil pač slabše razpoložen, bojim se samo da se ne bi razvadil pa bi hotel že vsak trening to vzet, kar je čisto možno...zraven tega pa, baje da se telo navadi na vsak booster, pa da čez čas ne deluje več tako dobro, je to res?

mucek

Odgovor20 Jan 2013, 18:18

Koliko casa se lahko jemlje kreatin monoh. , ce ga vsak dan zauzijes po 5g?kdaj je treba narediti premor?
Uporabniški avatar

Guantanamo

Odgovor20 Jan 2013, 19:00

Nino napisal/-a:tudi jaz če bi nekaj jemal, bi jemal samo zaradi energy boosta, ne zaradi pumpa. Oz. bi vzel kadar bi bil pač slabše razpoložen, bojim se samo da se ne bi razvadil pa bi hotel že vsak trening to vzet, kar je čisto možno...zraven tega pa, baje da se telo navadi na vsak booster, pa da čez čas ne deluje več tako dobro, je to res?

Navadi se na stimulanse (npr. kofein) in potem nima več tako očitnega učinka kot ob začetku jemanja.
mucek napisal/-a:Koliko casa se lahko jemlje kreatin monoh. , ce ga vsak dan zauzijes po 5g?kdaj je treba narediti premor?

Ne rabiš delat premora.

MAD MAX

Odgovor20 Jan 2013, 19:45

gujdek napisal/-a:
kefets napisal/-a:Ko sem še uporablal preworkoute je tudi meni tale stvar noro delovala, medtem ko drugo nič, pa je imelo skoraj isto sestavo..

Katere imaš v mislih? Zna bit da ima v tem madmaxovem yohimbine glavni učinek.
Jaz sem imel Cellucor C4 tester, pa je bil popolnoma brez efekta.
Ker iščem samo energy boost/fokus in ne pumpa, je bil meni do sedaj edini dober Craze od DS.

V mojem ki sem ga dobil po pošti iz omenjene strani NI NAPISANEGA yohimbina v sestavi + še nekatere sestavine so malo manjše oz. jih sploh ni napisanih. Drugače pa jaz jemljem 24g (dvojno dozo ) + 25g OH.

Sem pa prej dal preverit zadevo in ni notri nobene substance ki bi bila prepovedana oz. na wada listi ( na izdelku tudi piše prov posebej NO BANNED SUBSTANCES-WADA ) tako da...mi je pa čudno da je na strani merica 13g + dodane 2 sestavini ter še nekatere sestavine pojačane, pri mojem pa je merica 12g in ni 2 sestavin ( ni yohimbe + betaina ), očitno da so naredili 2 vrsti enakega izdelka ???

V glavnem zadeva sekaaa, kdor bo rekel da s tem ni naredil boljšega treninga in ni imel več energije potem pa tud nevem...

dado20

Odgovor20 Jan 2013, 19:57

MAD MAX kaj pa rečeš na tole zadevo: https://www.proteini.si/sl/celicni-volu ... -480g-931/ ? ;)
Uporabniški avatar

gujdek

Odgovor20 Jan 2013, 20:14

@MADMAX
Si prepričan da imaš ta izdelek? Tega ki si linkal je nova verzija, tole je sestava stare:
http://anabolicminds.com/forum/attachme ... 1209699877
Obe imata yohimbine noter, če se ne motim pa itak yohimbine ni na WADA listi.
You are not entitled to your opinion. You are only entitled to what you can argue for.

Blog
Uporabniški avatar

inal3igh

Odgovor20 Jan 2013, 23:09

Ni na wada, checked ;)
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.

alpha

Odgovor20 Jan 2013, 23:20

Glede Yohimbine iz zdravstvenega inšpektorata RS:
Yohimbine HCL iz johimbin (Pausinystalia yohimbe) se po Pravilniku o razvrstitvi zdravilnih rastlin razvršča med zdravilne rastline, katerih uporaba zahteva zdravniški nadzor. Uporaba te zdravilne rastline v živilih ni dovoljena tudi na Danskem in Švedskem.
Ker gre za neskladnost z nacionalno zakonodajo, to ne pomeni, da se izdelek ne sme prosto tržiti v EU, če se dokaže, da se zakonito trži v katerikoli državi članici EU in da je živilo varno.

Če boste izdelek uvozili kot fizična oseba, ta pošiljka ne zapade pod uradni nadzor Zdravstvenega inšpektorata. Vsekakor pa vam svetujemo previdnost pri nakupu živil preko spleta, zlasti na tistih spletnih straneh, ki nimajo sedeža v Sloveniji ali v EU ali pa na tistih spletnih straneh, kjer ni možno dobiti podatka, kdo je sploh prodajalec.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prehrana

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost