Danes je 27 Jul 2026, 21:22

Dnevnik ''začetnika''

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo

kefets

Re: Dnevnik ''začetnika''

Odgovor24 Apr 2012, 16:57

V šoli sem mel tek za oceno. Tekel prvič po več kot 4. mesecih.. ojoj :D. Zjutraj sem bil kar hudo lačen, ko sem se zbudil :S.
Hrana danes nič kaj tak posebnega:
kosmiči, mleko, whey
salama v ovitku, kruh, müsli čokoladica
puran, krompirjevi svaljki, solata (do tega obroka sem bil cel čas rahlo lačen :lol: )
večerja še pa nevem kaj bo :D

Jutri nameravam, ker sledi 4. trening dodati dl. Hotel sem nekako tako :

squat - Nekaj setov za občutek, 5RM, nato pa dl 3x5. Zdaj glede na to, da delam 5x5 sistem in mam vedno v zadnji seriji 5RM (ker me takrat zmanka, torej to ni nek 5RM..), nevem koliko kg naj naložim na palico, ker bom šel takoj na 5RM.. Če mam pri 5x5 zadnjo serijo z 48kg, naj zdaj delam direkten 5RM po občutku ali naj kar probam +5kg?
ostalo za enkrat pustim enako..

Burzum

Odgovor24 Apr 2012, 17:19

kefets napisal/-a:V šoli sem mel tek za oceno. Tekel prvič po več kot 4. mesecih..

Testiranje? :lol:

kefets

Odgovor24 Apr 2012, 18:33

Burzum napisal/-a:
kefets napisal/-a:V šoli sem mel tek za oceno. Tekel prvič po več kot 4. mesecih..

Testiranje? :lol:

Ma ne.. To sem se izmuznil hvalabogu s soglasjem :lol: . Nekih 12 min, pa potem dobiš oceno glede na pretečene metre :D . Tolko je bilo, da mi je kolena nabilo.. noben športni profesor enostavno ne razume, da sem še do nedavnega meu resne probleme in nisem ravno fizično pripravljen za take teke :evil: . Ma glavno da je mimo.. :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar

Zeratrem

Odgovor24 Apr 2012, 18:55

Mati, masla bi!

Burzum

Odgovor24 Apr 2012, 19:49

kefets napisal/-a: Nekih 12 min, pa potem dobiš oceno glede na pretečene metre :D .

Hah, še slabše, ker je več za tečt. :P
Uporabniški avatar

spartan

Odgovor24 Apr 2012, 22:25

kefets napisal/-a:V šoli sem mel tek za oceno. Tekel prvič po več kot 4. mesecih.. ojoj :D. Zjutraj sem bil kar hudo lačen, ko sem se zbudil :S.
Hrana danes nič kaj tak posebnega:
kosmiči, mleko, whey
salama v ovitku, kruh, müsli čokoladica
puran, krompirjevi svaljki, solata (do tega obroka sem bil cel čas rahlo lačen :lol: )
večerja še pa nevem kaj bo :D

Jutri nameravam, ker sledi 4. trening dodati dl. Hotel sem nekako tako :

squat - Nekaj setov za občutek, 5RM, nato pa dl 3x5. Zdaj glede na to, da delam 5x5 sistem in mam vedno v zadnji seriji 5RM (ker me takrat zmanka, torej to ni nek 5RM..), nevem koliko kg naj naložim na palico, ker bom šel takoj na 5RM.. Če mam pri 5x5 zadnjo serijo z 48kg, naj zdaj delam direkten 5RM po občutku ali naj kar probam +5kg?
ostalo za enkrat pustim enako..

poskusi 5rm 52.5-55 kg
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor24 Apr 2012, 22:54

Nisi edini s takimi problemi. :) Jaz se spomnem, da sem moral v 4. letniku prit ekstra na tek cooperja, drugače bi bil neocenjen, ker nisem hotel tečt zarad takrat hudih problemov s kolenom (za mojo starost). Dohtar je sicer napisal 2 meseca počitka, ampak po dveh mesecih stanje ni blo nič drugačno, tako da sem "štrajkal". Še dobro, da sem, da lahko zdaj normalno treniram. :lol:

kefets

Odgovor25 Apr 2012, 05:18

Zeratrem napisal/-a:Cooperjev test :) http://en.wikipedia.org/wiki/Cooper_test

Verjetno je to ja :lol:

kefets

Odgovor25 Apr 2012, 05:22

David Brunšek napisal/-a:Nisi edini s takimi problemi. :) Jaz se spomnem, da sem moral v 4. letniku prit ekstra na tek cooperja, drugače bi bil neocenjen, ker nisem hotel tečt zarad takrat hudih problemov s kolenom (za mojo starost). Dohtar je sicer napisal 2 meseca počitka, ampak po dveh mesecih stanje ni blo nič drugačno, tako da sem "štrajkal". Še dobro, da sem, da lahko zdaj normalno treniram. :lol:

Saj na začetku leta sem imel tudi jaz probleme s kolenom in zaradi tega nisem telovadil. Zaradi tega sem se mu pa očitno ''zameril''.. Glavno, da sem mu dokazal da zmorem. Zdaj pa lahko zaradi mene po glavi skače ker sem končal z njim! :mrgreen:

kefets

Odgovor25 Apr 2012, 05:23

spartan napisal/-a:poskusi 5rm 52.5-55 kg

Okej.¨Hvala ti! ;)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost