inal3igh napisal/-a:Jaz imam isto, nabavila po Juretovem predlogu in je zakon, ampak jo uporabljam samo poleti, ko delam šejke (whey/kazein z ledom) - tudi večkrat dnevno

Pozimi me ful preveč zebe, da bi si delala frapeje
Kaj pa še vi2 mixata tu notri, razen jello-tov?
Jaz jo, poleg klasičnega mešanja beljakovinskih napitkov, uporabljam za vse živo:
- primerno ohlajeno mleko 0,1% MM iz Lidla se npr. v kakšni minuti čisto strdi in ga lahko ješ na žlico. Temu dodam včasih še malo Bolerota (različni okusi - pomaranča, hruška, češnja, ...) in tako dobiš super sladico z okusom po želji. Vse skupaj ima tudi zelo nizko energijsko vrednost (iz 2dcl mleka oziroma 7gB/10gOH/0gM pride ven kake pol litra), kar včasih, sploh na dieti, prav pride;
-tudi maso za palačinke velikokrat zmešam notri;
-glede na to, da nima nobenih rezil, je kar malo težko verjet, a super zmiksa tudi zmrzjeno sadje;
- ...
Jaz sicer nimam takega, tako da ne morem podati ocene, deluje pa na enak princip (moj je Kenwood SD101).
Kami napisal/-a:Jure: Kul, morem se pozanimat in si nabaviti zadevo, ja. V bistvu se tudi kake "degustacije" ne bi branil
Po fitnesih so prefesionalni mešalci, ki stanejo po 250€+. Moj je bolj za domačo uporabo, cena in moč sta 3x nižja, a vseen super opravi svoje delo.
Se bomo zmenili za degustacijo!