floyd7 napisal/-a:kaj je kdo že kdaj naročal iz te strani: http://www.puritan.com/ ?...cene za vitamine in minerale so res zelo poceni
Ko dodaš carino, pa ni več tolk poceni
V primerjavi z našimi je še vedno. Plus vedno se najdejo kakšni kuponi in dobiš še ekstra popust .
Maja ti si vedno morala plačat carino ko si narocala? ..meni je prijatelj, ki je pred kratkim naročeval rekel, da ni rabil plačat nič davka in carine. pa če poznaš kako dobro stran s kuponi bi lahko poslala, prosim ker sam mam v planu zdaj v kratkem nekaj narocit
Ne vem natančno do katerega zneska si oproščen carine, ampak jaz ga načeloma vedno prekoračim . Se je pa že večkrat zgodilo, da mi vseeno niso zaračunali .
Kupone pa iščem vsakič znova, pač grem po googlu (puritan's pride coupons) in klikam ter probavam dokler ne najdem vsaj 10% off .
"Abs are made in the kitchen, glutes are made in the gym." Bret Contreras
tisto ni carina ampak davek (8,5%). Nad 22 eur moras placati davek, pod to vrednostjo ti paket spustijo naprej. Carina se racuna nad ~150 eur. Se pravi paketu med 22-150 eur pristejes 8,5% davka in 5 eur postnine, ki jo zaracuna nasa carina za dostavo na dom.