Prejšnji petek DE - tako sem bila utrujena, da mi je bilo vse težko.

Čez vikend plesne priprave in zato nič fitnes treninga. Zategnjenost in ponovno vnetje mišice me je oviralo pri torkovem ME treningu. Počep je šel samo do 2x 70kg (nisem hotela tvegati), OHP pa do 1x 35kg.
V četrtek je bilo že boljše, volumen. Po dooolgem času sem delala deadlift:
ogrevanje
6x 70kg
8x 70kg
8x 70kg
8x 70kg
8x 70kg
8x 70kg
(Musklfiber v hrbtu še kar ne popusti.

)
Deadlift me je tako utrudil, da se naredila samo še OHP 5x 5x 27kg in par serij za biceps in triceps. Za tem me je čakalo 7,5 ure ''bivanja'' v plesni dvorani - 5,5 ur trenerstva in 2 uri treninga.
Včeraj nič športanja, danes pa spet plesni trening - upam, da mišica kolikor toliko zdrži. Jure me je malo zmasiral - že nežni pritiski mi predstavljajo muke, tako sem zategnjena. :/ Bo treba poštimat do vikenda - državno prvenstvo!

6. in 7. aprila ste zelo lepo vabljeni na Vrhniko (OŠ Martina Slomška). V soboto se tekmovanje začne ob 16ih, tekmujejo pa predvsem mini in mladinske kategorije.
V nedeljo se začne že zjutraj, na sporedu bodo cheerleading kategorije, otroške in članske kategorije. Žabice smo na vrsti predzadnje, ob cca 16:30.

Prejšnji vikend sem v gostilni jedla pizzo in moram reči, da je domača (Juretova

) boljša. Sploh zdaj, ko upošteva sixpack-ove nasvete o peki.