Danes je 27 Jul 2026, 17:07

Rodiš se. In nato umreš. To pa je moja zgodba vsega vmes!

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

Re: Rodiš se. In nato umreš. To pa je moja zgodba vsega vmes

Odgovor30 Maj 2013, 10:19

Lep zapis! HUD fitnes!

Kristijan

Odgovor30 Maj 2013, 14:33

S kakšnim namenom si pa šel v USA, seveda, če ni skrivnost :)

Hartman

Odgovor31 Maj 2013, 13:15

Sem pričakoval, da boš razložil tisti "ni problema" na koncu opisa o fleksibilnim prehranjevnju.

Koliko pa stane urca zabave z Ferrarijem:P
občutek na koncu?:D
Uporabniški avatar

alexjug

• Kraj: Ljubljana, Slovenia

Odgovor31 Maj 2013, 13:26

BostjanBavcon napisal/-a:Lep zapis! HUD fitnes!

+1 ;).
http://missionsuperbody-sl.blogspot.com/ | A GOAL without a PLAN is only a WISH | MFP -> http://goo.gl/KUO0QW | Never look down on anybody unless your helping them up, as there may be a day when you are the one looking UP!

Nino

Odgovor31 Maj 2013, 14:24

Hartman napisal/-a:Sem pričakoval, da boš razložil tisti "ni problema" na koncu opisa o fleksibilnim prehranjevnju.

Koliko pa stane urca zabave z Ferrarijem:P

To tudi mene zanima, malo se razpiši o tem prosim. Mislim pa da tam nimajo na uro, pač pa na št. krogov, saj se po mojem ne smeš vozit z takim avtom po reg. cestah če nisi za to usposobljen, pač pa le po stadionu/stezah. 5 krogov z ferrarijem bi rekel da stane cca. 500$?
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor31 Maj 2013, 23:14

Hartman napisal/-a:Sem pričakoval, da boš razložil tisti "ni problema" na koncu opisa o fleksibilnim prehranjevnju.

Kaj točno te pa zanima? :) Načeloma se gre samo za to, da se da z nekaj izkušnjami pri ocenjevanju količine hrane na dolgi rok tudi brez tega, da veš popolnoma natančne vrednosti popolnoma vsakega obroka, slediti cilju. :)

Hartman napisal/-a:Koliko pa stane urca zabave z Ferrarijem:P

Nino napisal/-a:To tudi mene zanima, malo se razpiši o tem prosim. Mislim pa da tam nimajo na uro, pač pa na št. krogov, saj se po mojem ne smeš vozit z takim avtom po reg. cestah če nisi za to usposobljen, pač pa le po stadionu/stezah.?

Lahko se voziš po cestah, ampak bi bilo škoda voziti tak avto tam, kjer je omejitev 40 oz. 110 km/h. :D

3,7 sekunde do 100 km/h je kar lep pospešek (beri: lima v sedež :) ), zvok je fenomenalen in mi je kar škoda, da ga je čelada malo zadušila. Občutek na volanu je tudi odličen. Glede na to, da tako hitrega avta še nisem vozil, sem pričakoval, da se pospeški med npr. 100 in 150 km/h bolj čutijo - ni problema, se toliko bolj "čuti" zaviranje - zavore so res hude!

Zanimivo je tudi to, da se ti na tako široki progi in s takšnim avtom sploh ne zdi, da se pelješ skoraj 200 po ravnini ali pa 150 km/h čez ovinek, razen tega da je centrifugalna sila ogromna in te hoče iztrgati iz sedeža. :)

Avti na tem dirkališču so vsi nastavljeni na sport mode in je zato obnašanje podvozja in motorja drugačno, kot če bi bili na race mode. Tega Ferrarija je bilo praktično nemogoče zavrteti, kar se tudi vidi na posnetku, ko sem v enega izmed ovinkov zapeljal s polovičnim plinom oz. ga vmes še malo stisnil - ups :oops: pa je elektronika odnašanje zadka takoj popravila). Da bi lahko rekel, da sem res vozil tak avto, bi moral poskusiti še v race mode, kjer je razlika po moje kar očitna.
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

Odgovor01 Jun 2013, 09:49

Rwvno včeraj na Top Gear se je Pagani ustavil iz 200 kmh do 0 v 4.4s. Pojemki so po mojem brutalni res.
Uporabniški avatar

ronnie

Odgovor01 Jun 2013, 16:47

Ka sm bil v Vegasu sem šel mimo agencije ka so dajal v najem te strjočke....ampak se nekako nisem upal not:))). Drgač pa american dream i guess;)
http://lukafilipic.blogspot.com
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor05 Jun 2013, 20:57

Ker zadnjih 14 dni zaradi obveznosti in predvsem slabih možnosti prevoza po San Franciscu nisem skoraj nič treniral, je tukaj moj plan, da pridobim nazaj splošno pripravljenost in se lahko nato vrnem na prejšnji nivo treniranja:

Sprednji počep 5×5
Snatch 1RM
Clean & Jerk 1RM
Deadlift (clean pull) 3×3
Bench press 3×5
Chin ups 3×8

Trenutno sem tudi dal priložnost power jerk izvedbi sunka, ker mi običajen split jerk ni nikoli ležal.

Prvi teden bom treniral 3-krat tedensko, nato pa bom najverjetneje dodal še zadnje počepe in po potrebi povečal frekvenco.
Po kakšnih 2-3 tednih bom spremenil trening nazaj na sistem podoben tistemu, ki sem ga imel pred tem in nadaljeval od tam, kjer sem končal. ;)
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor15 Jun 2013, 13:37

Treningi napredujejo po planu. Kmalu bom tale "uvodni cikel" menjal za nekaj, kar me bo malo bolj utrudilo. :)

//Troll

Testiram nov pre-workout protokol suplementacije!
30 min pred treningom: čokoladne kroglice v mrzlem mleku
med treningom: voda iz vodovodnega omrežja Šmartno ob Paki (ima dodano maksimalno dovoljeno količino klora - pomembno!)
25 min po treningu: vanilijev sladoled v kornetu
38 min za tem: testenine z mozzarello v paradižnikovi omaki

Najnovejše študije na koalah in močeradih potrjujejo to, kar sem opazil v praksi! 30 min pred treningom pojem čokoladne kroglice z mrzlim mlekom. Kroglice zaradi velike površine, ki jo ima tak geometrijski objekt drastično upočasnijo prehod OH v kri, sproščanje inzulina iz beta-celic pankreasa in cirkulacijo kortizola. Zato je moj krvni sladkor skozi celoten trening stabilen in uravnovešen na 6,23784 mmol/L in razlika od takrat, ko sem pred treningom jedel čokoladne polžke je ogromna! Aroma mrzlega mleka še dodatno spodbudi že tako odličen pamp, ki ga povzroči mešanica najboljših amino kislin v Nestle kosmičih. Po treningu, ko se na smrt utrujen vrnem domov, najprej pojem sladoled. Ta mi ponovno stabilizira krvni sladkor, ampak zaradi dodatka vanilijeve arome, je ta zdaj nižje - na 6,23783 mmol/L, kar je za kritično obdobje po treningu tudi optimalno in je potrjeno s študijami. Sladoleda ne ližem, ampak ga grizem/jem, saj bi drugače obrok trajal več kot 3 minute, kar je že kontraproduktivno.
38 minut za tem pojem testenine z mozzarello v paradižnikovi omaki in zraven spijem whey. Antociani in likopen iz paradižnika uničijo vse proste radikale in tako kick-startajo prevzem hranil v mišice ter s tem izjemno regeneracijo. Mozzarella zmanjša GI obroka, in OH se v kri sprostijo v dveh fazah. Prva faza je takoj, ko obrok zaužijemo in se sir še ni pomešal med vse špagete, druga faza pa ko se to zgodi. Tako dobimo izjemno visok, a kratek dvig inzulina, ki se kasneje uravnovesi, s tem pa maksimalno izkoristimo okno priložnosti.

Od kar uporabljam ta protokol, na vsakem treningu strgam majico.

//Konec trolla
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov