Hartman napisal/-a:Sem pričakoval, da boš razložil tisti "ni problema" na koncu opisa o fleksibilnim prehranjevnju.
Kaj točno te pa zanima?

Načeloma se gre samo za to, da se da z nekaj izkušnjami pri ocenjevanju količine hrane na dolgi rok tudi brez tega, da veš popolnoma natančne vrednosti popolnoma vsakega obroka, slediti cilju.
Hartman napisal/-a:Koliko pa stane urca zabave z Ferrarijem:P
občutek na koncu?:D
Nino napisal/-a:To tudi mene zanima, malo se razpiši o tem prosim. Mislim pa da tam nimajo na uro, pač pa na št. krogov, saj se po mojem ne smeš vozit z takim avtom po reg. cestah če nisi za to usposobljen, pač pa le po stadionu/stezah.?
Lahko se voziš po cestah, ampak bi bilo škoda voziti tak avto tam, kjer je omejitev 40 oz. 110 km/h.

3,7 sekunde do 100 km/h je kar lep pospešek (beri: lima v sedež

), zvok je fenomenalen in mi je kar škoda, da ga je čelada malo zadušila. Občutek na volanu je tudi odličen. Glede na to, da tako hitrega avta še nisem vozil, sem pričakoval, da se pospeški med npr. 100 in 150 km/h bolj čutijo - ni problema, se toliko bolj "čuti" zaviranje - zavore so res hude!
Zanimivo je tudi to, da se ti na tako široki progi in s takšnim avtom sploh ne zdi, da se pelješ skoraj 200 po ravnini ali pa 150 km/h čez ovinek, razen tega da je centrifugalna sila ogromna in te hoče iztrgati iz sedeža.

Avti na tem dirkališču so vsi nastavljeni na
sport mode in je zato obnašanje podvozja in motorja drugačno, kot če bi bili na
race mode. Tega Ferrarija je bilo praktično nemogoče zavrteti, kar se tudi vidi na posnetku, ko sem v enega izmed ovinkov zapeljal s polovičnim plinom oz. ga vmes še malo stisnil - ups

pa je elektronika odnašanje zadka takoj popravila). Da bi lahko rekel, da sem res vozil tak avto, bi moral poskusiti še v race mode, kjer je razlika po moje kar očitna.