malo čaranja prejšnjih dni zdaj ko je sezona bučk... Taki in drugačni muffini Pišč. s curryjem, gorčico, bučkami in jogurtom Piščanec s šunko,sirom, bučkami in jogurtom Piščanec z lososom, bučkami in jogurtom
Šuša napisal/-a:Ne vem kako naj poimenujem tale recept, ker sem si ga izmislila sama:D
2 beljaka (80 g) 15 g kakava sladilo (jaz sem uporabila kar vanilijev sladkor) 10g kokosove moke 0,5 dcl vode ali mleka
Mislim, da je pri tem receptu najbolj pomembno to, da najprej beljake stepemo v sneg, potem pa rahlo vmešamo ostale sestavine z metlico, da sneg ostane še vedno čimbolj kompakten. Postaviš v mikrovalovko za 1 min (odvisno od mikrovalovke) in nastane tole:
IMG_0476.JPG
IMG_0477.JPG
IMG_0478.JPG
V mojem primeru je prišlo: 200 kcal 13 g B 19 g OH (odštejte 10, če mislite delati s sladilom) 8 g M
I am the man responsible for who I am. When I look in the mirror each day, I stare my creator in the eyes. I am responsible for what I have and will become, I am accountable for what I will or will not accomplish. I believe in myself, I bow to no man.