Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
Včeraj sem imel off. Malo regeneracije in čas za debato s tamalo. 7. razred ni kar tako . Zvečer sem šel na sprehod z Rončem in sproti pobral še enega izgubljenčka oz. orng mrcino . Stafford z imenom Crni. Recimo, da sem naredil trening desnega bicepsa včeraj . Močna in čudovita beštja. K sreči je imel "Tag" s št. lastnika, tako da sem poklical in ju ponovno združil.. feeling happy & proud.
5.9.2013 - noge Plan je bil, da vržem power iz treningov. Včeraj bi moral biti hyper za noge, pa sem se nenormalno dobro počutil med treningom. Po 5h spanja, 12h delovniku, špilanju taksista in kljub poznemu treningu (21.30 ->), sem se pri počepu zelo dobro počutil, tako da sem se odločil, da stestiram svoje meje pri počepu.
Postavil PR pri počepu pri tej tel. teži. Squat: 5x40kg, 5x60kg, 5x80kg, 5x100kg, 5x120kg, 5x130kg, 5x140kg, 4x150kg, 2x160kg, 1x170kg @ ~77 kg BW
Danes sem še manj spal kot včeraj, ampak se bliža vikend, tako da se bom lahko spočil. Mogoče že danes popoldne odspim kakšno urico ali dve .
Power treningi se nadaljujejo. Včeraj DL/Prsa/Hrbet. Glede na to, da so me noge konkretno bolele (me še) od prejšnjega dne, sem full happy glede DL. Moč očitno ni padla, kar me zelo veseli.
DL PR je 180kg @ ~83kg BW. Včeraj max 170kg @ ~77kg BW. Mislim, da bi šla tudi 180ka gor, vendar se mi zdi, da bi preveč forsiral zadevo. Torej DL: 5x40kg, 5x60kg, 5x80kg, 5x100kg, 5x120kg, 5x130kg, 5x140kg, 4x150kg, 1x160kg, 1x170kg @ ~77 kg BW
Bor hvala za posnetek.
Pa še en PR je padel, in sicer Flat Bench DB press: 4x42kg. 42kg nisem dvigal že ZELO dolgo, sploh pa ne pri tej teži.
Hmm.. deficit = manjša teža = večja moč?
Včeraj sem poskusil Bertovo vajo za latse (one arm cable row, na kolenih). OMG.. ker hud feeling. Lats are on fire.
Hvala Luka. Včeraj je bil že 4. zaporedni trening s premalo spanja za regeneracijo, tako da sem bil že pošteno utrujen. Vseeno sem oddelal HITT + MISS in nekaj vaj za upper body.
hehe.. Bojči se je ponudil, da prime telefon, jaz sem ga pa prosil, da mi malo poze kliče .
Že nekaj časa se nisem javil. Forma napreduje, treniram pridno in še vedno jem vse . Kardio: HIIT + MISS, treningi 2x power, 3xhyper tako kot doslej. Malo mi zmanjkuje časa za pisanje dnevnika, tako da objavljam samo tale hitri update.
Včeraj poskusil izenačit rekord pri DL (180kg). 2x FAIL. 170 kg je šlo gor, 180 pa niti odlimal nisem. Glede na deficit in precej nižjo težo od prejšnjega rekorda, sem zadovoljen. Poskusil tudi BP. 115kg gre še vedno suvereno gor. Pri 120 se je pa preveč rama oglašala, pa sem raje odložil. Pa itak sem čutil, da ne bi šla gor. Izguba moči je minimalna, kar me zelo veseli.
Še slika forme 3 tedne do - po jutranjem treningu prsa|hrbet in švohcanem zajtrku .
IMG_20130914_115327_o-tile.jpg
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Zadnjič spremenil alexjug, dne 18 Sep 2013, 14:41, skupaj popravljeno 1 krat.