fitnesboy napisal/-a:Danes sem probal narediti te palačinke pa mi ni slo nikakor jih nism mogel obrniti ne da bi razpadle kako tebi uspevo to?
Hmm.. ne vem. Pustim, da se malo bolj popečejo na nižji temperaturi (nekje 70% max. kar ponuja plošča) in previdno obrnem z lopatko. Lahko dodaš pa tudi malo moke, da se bolj prime skupaj.
Djmisq napisal/-a:Danes sem za kratki čas prišel pogledat tekmo.. Igral je tudi moj prijatelj in moram rečt da je Rugby res zanimiv šport, ampak sem raje v vlogi gledalca saj je kr precej grob in glede nato kako so nekateri ogromni res nebi želel da me kdo izmed njih poruši![]()
Moram rečt da zgledaš precej ogromenKoliko kaj tehtaš? Forma je pa itak super koliko vidim po slikah tako, da svaka čast !
Drugič rečemo kako besedo, danes sem videl da ste bli vsi zagreti za igro ob koncu pa se mi je mudilo na trening ker sem bil že pozen še za plane kasneje..
Hehe.. saj ni tako hudo kot zgleda od zunaj. So treningi prirejeni, tako da se navadiš na udarce in padce. Sicer niso na nivoju tekme, ampak še vedno dovolj, da se utrdiš.
Hvala, a mislim, da so me shouldersi (penasti ščitniki za ramena) naredili malo širšega. Tehtam med 76,5 in 77,5, se pa tudi do 80 spravim ob kakšnem refeedu oz. če spijem večje količine tekočine (cola zero, ki kar teče v potokih :/)
Škoda, da nisi imel časa. Pa drugič.
Ah.. je bilo pa super danes. Sicer je vse skupaj rahlo zagrenila 3 h vožnja iz LJ v MB, ampak je bilo super. Odlično vreme, teren ravno prav mehak/trd in odnesel sem jo brez poškodb
Res se super počutim.