No, zdajle sem kake pol ure pisal sestavek o poteku zadnjih dni in planih za naprej, pa mi jo je na žalost internetna povezava malo zagodla in se je vse izgubilo.
Kakorkoli, zdaj bom ekstra kratek:
-v zadnjem času je bilo obveznosti (na srečo sicer večinoma prijetnih

) res veliko (potovanje, tekme, dobršen del leta preživet v deficitu, tako kot lani, številni leti, vadbeni center, začetek faksa, ...) in kratkoročni plan je, da se dobro SPOČIJEM.

-vnovična sprememba bioritma sicer ni najboljša stvar, a trip v Miami sem poskušal čim bolj izkoristit tudi za to. Po dooolgem času sem si privoščil oziroma si bom privoščil 5 dni off od uteži - če odštejemo pumpanje v zaodrju

. Zadnji trening sem naredil v sredo, naslednjega bom v torek, ko se vrnem.
-vnos sem začel dvigovat že konec prejšnjega tedna, a v praksi temu ni bilo tako zaradi povečane aktivnosti. Zadnje dni sem z vnosom 200 / 400 / 50 bil večino časa ravno malo nad vzdrževanjem, tako da sem se malo zregeneriral. Včeraj (dan tekme) sem vnesel še cca. 800 kcal več oziroma 3700 kcal.
-današnji dan sem izkoristil za sprehod po Miami Beachu in Miami downtownu, vnos pa je bo občutku. Računam, da pridem na cca. 4000 kcal.
-jutri me čaka pot domov, glede vnosa pa bom poskušal naredit enako (cca. 4000 kcal).
-spočit in pripravljen bom v torek popoldan, ko se vrnem, uradno začel offseason
-v sredo zjutraj imam še en izpit, a misli so že osredotočene na zadnje detajle za nedeljsko otvoritev Vadbenega centra Natural!