evo danes konec cikla. in glih prov skurjen

. nekje v prvi polovici treninga se mi je tudi biceps pridružil. lep trening. ter dejansko večina serij na maks

drugi teden je tako in tako deload.
padlo je tole;
počep 175 5rm. 5-to failal, ker mi težo po odboju iz luknje vrgo na vrat in stem je bok rahlo padel iz idealne linije. zaradi varnosti sem težo vrgel čez glavo

potem pa 165x5 ali 6 in 155x7 + 150x7, high bar bench squat. tu sn opazo da dosti poberejo kvadri.
benč 135 4rm. nisem šel po 5-te. ker je že 4-ta bila kr težka. nato 130x4 in 125x5.
pullups; +40 5rm in +35x6 ter +25x5(za vratom. dotik na vratu).
to je bla glavnina. precej dobro!
nato pa crossfit trening. deadlift. jaz 150(cca 2xtt), biceps 110(cca 1.5xtt). jaz 16 ponovitev. biceps 12. nad 10 ponovitev se zabava začne(zadna loža!), sma se oba strinjala

delala brez pasa in odboja in brez nekih daljših pauz med dvigi -odložiš,-greš.
skleci v stoji. jaz +10kg jopičx11(rekord iz prejšnega tedna je 12), biceps samo bw in 6 al 7 ponovitev.
in to je blo to. biceps je naredil še počep 115x8x4(teža/pon/serije), 115x4 benč, vzgibi +40x4. močan poba, ni kaj. on je naredil res konkreten napredek, odkar je začel s treningi pri meni. spremenil treninge za 180 stopinj. tak da bo še neki iz njega, če bo vstrajal(v kar pa verjamem da bo

)
pravtako sva se z bicepsom odločla, da boma spomladi na določene zanimive treninge tudi posnela nekaj materiala. zanimivi seti, tudi nekaj trolinga, itd. dodala boma tudi nekaj bolj strongman vaj za dušo. osnova bo itak pl triatlon in forsiranje napredka pri teh vajah -glavnina

ostalo bo bolj v stilu asistence in malo širšega izbora vaj.
včere pred refeedom teža 73.7, kar je seveda najnižje v tej dieti. danes pa dobrih 74. zgledam bolj slabo. utrujenost in viroza, sta naredila svoje
cilji za naslednji cikel so nekako tole; oly počep 180 3rm(mogoče še kaka kila več), benč 142 3rm, deadlift 210 5rm, vzgibi +50 3rm. na te cilje bom tudi speriodiziral cikel. teža računam da se bo približala 72kg oz. 72.5(cilj).
to je to za ta cikel. uspešno izveden. zdej pa na deload in delo katerega ljubim, periodiziranje naslednega novega cikla. vnos po priporočilu Jure-ta; 180/300/50. tudi sam sem se nagibal k tej cifri.
lp. stay strong.