Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
Trenutno imam poskodbo lista levo in zunanjo poskodbo kolena desno, tako da tezki pocepi ne gredo. Pri deadliftu pa nimam tezav s tem, vceraj 7 x 3 x 240 kg (220 utez + 20 kg verige), je bilo bolj na easy:
Zadnjič spremenil cyclon, dne 09 Mar 2014, 00:27, skupaj popravljeno 1 krat.
BENCH PRESS RAW, prijem 77 cm 10 x 20 kg 6 x 60 kg 6 x 110 kg 6 x 150 kg
BENCH PRESS RAW z verigami, Griff 77 cm 3 x 169 kg (145 kg + 24 kg verig, video) 2 x 174 kg (150 kg + 24 kg verig, video) 1 x 179 kg (155 kg + 24 kg werig, video)
BENCH PRESS & double superminis assist 3 x 190 kg (video)
BENCH PRESS, competition style 3 x 100 kg + mini Band 3 x 130 kg + mini Band 3 x 150 kg + mini Band (video)
TRICEPS EXTENSION STOJE 1 x 12 REPS
Zadnjič spremenil cyclon, dne 04 Jun 2014, 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
@ spartan: hvala. 4 x 165 kg je blo PR, torej kljub 46 letom celo (po malem) napredujem.
@ nino & babolat89, trening in tekma nista eno in isto... Jaz treniram bench ponavadi touch & go, na tekmah pa se prilagajam pravilom, ki tam veljajo (razlicne organizacije imajo razlicna pravila). Na tekmi to izglöeda takole (star posnetek iz 2009):
Ne vem kje sta vidva vidla, da odbijam kaj od trebuha, `ce pa vedno odlagam utez na spodnja prsa?
Govorimo o powerlifterski izvedbi bencha, kjer se dviguje s celim telesom in ne po bildersko le z rokami in prsnimi...
Inicialni gib pride iz nog in se `siri skozi celo telo (leg drive), utez se eksplozivno zacne dvigati ko impulz pride do rok. Za razliko od ostalih fitnesarjev, katerih izvedbo verjetno ponavadi vidita po fitnesih se jaz ne bojim odloziti utez na prsa (ne na trebuh!). Vecina se le narahlo dotakne prs (5 kg obremenitve) in nato zacne dvigovati. Pri meni je mimogrede 100 kg odlozenih na prsa - in ko se potem zacne utez premikati se vidi premik telesa. Vse legalno.
Zadnjič spremenil cyclon, dne 04 Jun 2014, 18:14, skupaj popravljeno 1 krat.