kolker sem videl, uporabljajo take rokavice kot pri ameriškem nogometu. sicer pa tudi z rokavicami za motokros, po moje ne moreš zgrešit -res dober grip in občutek
Šalo na stran: rokavice lahko pridejo zelo prav, ker si nekateri ne morejo privoščit ''zgaranih'' rok. Potrebno je pazit, da so prave velikosti, da se ne nagubajo in tako povzročajo še večjo škodo.
Sem že sam razmišljal, da bi si nekaj nabavil, pa se zaenkrat žulji in otiščanci kar lepo skrijejo pod lateks rokavicami. Se mi pa namesto rokavic zdijo boljša in bolj praktična izbira blazinice, ki jih zatakneš na prste, ali pa preprosto trakovi. Slednje zadnje čase kar veliko uporabljam.
O kakšnih blazinicah govoriš? Problem pri meni je, da že kakšno leto imam konstantno žulje ter kožo, ki se mi lušči z dlani saj se nikoli ne zaceli (2x tedensko chinups, bent rows in 1x deadlift naredi svoje).
Anel napisal/-a:O kakšnih blazinicah govoriš? Problem pri meni je, da že kakšno leto imam konstantno žulje ter kožo, ki se mi lušči z dlani saj se nikoli ne zaceli (2x tedensko chinups, bent rows in 1x deadlift naredi svoje).