pri benču je fora, da največ pridobim tehnično. znam dobro skrajšat rom. ki pri meni znaša cca 25cm. +močan hrbet in noge. edina šibka točka so pri meni nekoliko daljše roka ampak kot rečeno, znam dobro skrajšat. rom npr. pri oly počepu je cca 50cm, če ne celo še nekaj cm več. deadlift pa cca 43.
Danes torej bolj sm trening.
*Barbel walks;
180kgx60m
200kgx60m
220kgx60m
-ni blo tak slabo. bo pa yoke prov prišo
sn se bolj boril s štango da mi ni z ramen padla
*Heksa-bar walks;
200kgx50m
200kgx50m +30kg ketne za vratom
občutno hitrejši kot zadnič. 2-go serijo sem mislil naredit 230, samo ko sem dvignil težo, so ketne popadale dol
sem jih dal za vrat, pa naredil serijo.
*PullUps;
bw+10kgx20
cel hrbet in roke v mlečni kislini po seriji. nasledni cilj bo +15kgx20. seveda počasi gor. ni pa prioriteta pri tej vaji high-rep. zato tega ne bom ravno pogosto delal. kot bonus kdaj.
*Sklece v stoji;
bw+10kgx14. cilj je seveda jasen, 20x. in bonus work.
*Weighted hill sprints z gumo oz. gumi
3x50m, dober naklon z 2ma gumama za pasom in 10kg jopičem.
*Weighted hill sprints;
2x70m, večji naklon in 10kg jopičem.
-kar se tiče šprintov raje delam v neki konkretni loading coni(=manj stresa za cns, ker je pač slabša hitrost/frekvenca). ni primarno cilj razvoj maksimalne hitrosti.
nekaj core worka. konec cikla. zdej deload cel teden. lp
Danes torej bolj sm trening.
*Barbel walks;
180kgx60m
200kgx60m
220kgx60m
-ni blo tak slabo. bo pa yoke prov prišo
*Heksa-bar walks;
200kgx50m
200kgx50m +30kg ketne za vratom
občutno hitrejši kot zadnič. 2-go serijo sem mislil naredit 230, samo ko sem dvignil težo, so ketne popadale dol
*PullUps;
bw+10kgx20
cel hrbet in roke v mlečni kislini po seriji. nasledni cilj bo +15kgx20. seveda počasi gor. ni pa prioriteta pri tej vaji high-rep. zato tega ne bom ravno pogosto delal. kot bonus kdaj.
*Sklece v stoji;
bw+10kgx14. cilj je seveda jasen, 20x. in bonus work.
*Weighted hill sprints z gumo oz. gumi
3x50m, dober naklon z 2ma gumama za pasom in 10kg jopičem.
*Weighted hill sprints;
2x70m, večji naklon in 10kg jopičem.
-kar se tiče šprintov raje delam v neki konkretni loading coni(=manj stresa za cns, ker je pač slabša hitrost/frekvenca). ni primarno cilj razvoj maksimalne hitrosti.
nekaj core worka. konec cikla. zdej deload cel teden. lp