Squat: 3x6x125,5kg +2,5
Deadlift: 2x6x153kg +2,5
Pri počepu mi je končno uspelo popravit komolce. Že od kar se spomnim sem imel problem da mi je desni komolec pobegnil gor, s tem pa se je spremenil tudi desni trapez v primerjavi z levim in posledično prišlo do tega da sem imel palco nesimetrično na hrbtu.
Cel čas sem probal popravit to s tem da sem prisilno držal desni komolec dol, ampak palca še vedno ni bla simetrična in kak je bil malo višji napor mi je kljub temu pobegnil.
Ugotovil sem da finta ni bila v komolcih ampak v zapestju, levo zapestje imam bolj gibčno in zato je tut komolec bil nižje, ker sem lahko zapestje bolj zvil. Danes pa sem se skoncentriral da ko unrackam imam zapestji porovnani in ga tudi fiksiram tako da zategnem podlaht, že kak se postavim pod palco se opazi razlika. Sicer sem to opazil že v četrtek, ampak sem še hoto probat če tudi pri višjih težah deluja.
S tem mam roke dosti bolj ob trupu in tudi upper back je dosti bolj trden in stabilen.
Vnos dvignem na 2700kcal.
Nika:
Squat: 3x6x37,5kg +2,5
Deadlift: 1x8x45kg +1
Za deadlifte je malo zgubla motivacijo ker sma zadnjič pretiravala s kilami. Raje sem kile znižau do te mere da z lahkoto nardi 8 ponovitev in bom dodajal po 1kg.
Drugač pa tehnika pri počepu in deadliftu je iz treninga v trening bolša.