Danes je 25 Apr 2026, 23:55

Pazite...

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

slejko

Re: Pazite...

Odgovor30 Jul 2012, 17:15

Slika

kefets

Odgovor30 Jul 2012, 17:24

Pod ''šef'' je dzezy pomoje mislil drugo osebo... no bo pa on sam lahko povedal ;)

strojnik

Odgovor30 Jul 2012, 17:46

Jaz sem mislil, da Gromu pravijo ''šef/šefe''.
Uporabniški avatar

Dzezy

Odgovor30 Jul 2012, 17:49

Marko, midva sva spregovorila samo par besedic po mailu in ni bilo nič takega. Za Mc-a pa tako vemo kakšen je in kako odreagira, tako da se ne čudit in sprenevedat. Je pa zanimivo, da sem sedaj spet "aktiven" na forumu in nisem blokiran.
10£ popusta pri naročilu na Myprotein.com --> uporabi kodo: MP394651
Uporabniški avatar

Dzezy

Odgovor30 Jul 2012, 18:05

PS: vem kakšno politiko imate na vašem forumu in jo tudi spoštujem, ampak glede tistih CLA (ki so bile vaše) ni bilo nobene razlike oz. tako kot sem napisal, res ne bi bilo treba začeti vojno in vsega tega kot da ste 10- letni otroci. Ne vem zakaj ne znate sprejeti mnenj in dejstev (ki jih človek preizkusi na svoji koži in vam pusti v trgovini €€€). Ampak ja, na koncu govorijo številke, ki pa jih vsi poznamo. In tu ni nobenega blatenja in laži.

Nočem se zdaj na tem forumu prerekat, ker ni nič kriv. Sem pač objavil, kar sem dobil, da malce premislijo preden kaj kupijo. Nič izmišljenega, sem mala riba, ne vem zakaj bi se spravljal na vas oz. imel karkoli od tega. Zatorej, tu se moji posti končajo glede profitnesa, upam da se tudi vaše osebne vojne končajo preden pridejo do mene in ostalih članov forumov.
10£ popusta pri naročilu na Myprotein.com --> uporabi kodo: MP394651
Uporabniški avatar

gujdek

Odgovor30 Jul 2012, 18:34

Bi bilo treba razčistit da mnenje xy uporabnika, ni nujno tudi mnenje vseh uporabnikov foruma. Če se ne motim, so bili Peakovi izdelki na tem forumu pohvaljeni, prav tako kot Maxx-ovi.
In izražanje mnenja o metodah, prepričanjih in postih raznih trenerjev, ni ravno "metanje kamenja" in blatenje.
Če koga mnenje drugih moti, ima vso pravico do registracije na forumu in nam lahko pokaže, če se motimo.
You are not entitled to your opinion. You are only entitled to what you can argue for.

Blog

alpha

Odgovor30 Jul 2012, 18:38

Tudi jaz sem proti cenzuri, naj raje zmaga moč argumentov, pri katerih smo vsi enakovredni.

Marko

Odgovor30 Jul 2012, 19:38

kefets napisal/-a:Pod ''šef'' je dzezy pomoje mislil drugo osebo... no bo pa on sam lahko povedal ;)

NI tako mislil ker je točno napisal da je dobil grozilno post in od Mc.Alexa in od ŠEFA!!!

OK?
Torej jaz sem mu napisal grozilni post KAR NIKAKOR NI RESNICA SAJ SEM ZAHTEVAL 5 KRAT TUKAJ NA TEM FORUMU NAJ TA GORZILNI POST KATEREGA JE DOBIL OD MENE OBJAVI JAVNO!

Kje je ta post?

kefets

Odgovor30 Jul 2012, 20:00

Chill.. saj je napisal da sta samo par besedic spregovorila po mailu.

Marko

Odgovor30 Jul 2012, 20:06

Dzezy napisal/-a:PS: vem kakšno politiko imate na vašem forumu in jo tudi spoštujem, ampak glede tistih CLA (ki so bile vaše) ni bilo nobene razlike oz. tako kot sem napisal, res ne bi bilo treba začeti vojno in vsega tega kot da ste 10- letni otroci. Ne vem zakaj ne znate sprejeti mnenj in dejstev (ki jih človek preizkusi na svoji koži in vam pusti v trgovini €€€). Ampak ja, na koncu govorijo številke, ki pa jih vsi poznamo. In tu ni nobenega blatenja in laži.

Nočem se zdaj na tem forumu prerekat, ker ni nič kriv. Sem pač objavil, kar sem dobil, da malce premislijo preden kaj kupijo. Nič izmišljenega, sem mala riba, ne vem zakaj bi se spravljal na vas oz. imel karkoli od tega. Zatorej, tu se moji posti končajo glede profitnesa, upam da se tudi vaše osebne vojne končajo preden pridejo do mene in ostalih članov forumov.

To ni odgovor na temo katero si kar tako iz rokava stresel in se zlagal!!!
NISI ODGOVORIL IN NE OBJAVIL TO ZA KAR ŽE CELI DAN PROSIM!!!
KJE JE GROZILNI POST KATEREGA SEM TI DANES POSLAL , KAR SI TAKO VEHEMENTNO OBJAVIL DANES !

Napisal si v postu prej, da si z menoj spregovoril le par stavkov in da ni bilo nič takega !!!!!
ZAKAJ PA SI POtEM NAPISAL DA SEM TI POSLAL GORZILNI POST ???? Kaj si pozabil, da si to prav danes napisal na str 3 te teme!?
Tam nisi napisal da ni bilo nič tekaga in da sva spregovorila par besed !!!!

Dzezy to kar pišeš v nadaljevanju o CLA je tema ko nčana 8.6 2012!!!
Danes je 30.8.2012!
Praviš da si mala riba in ne se sprašuješ zakaj bi se spravil na nas!?
PA TO JAS TEBE SPRAŠUJEM KER SI SE SPRAVIL- IN TO UMAZANO.LAGAL SI DA SEM TI POSLAL GORZILNI POST!!! Hejjjjj Jasmin kaj ti je le bilo, kaj se ti je le motalo po glavi ko si to pisal!?
Res mi ni jasno kaj si sploh danes želel doseči s LAŽJO O DANAŠNEM GROZILNEM POSTU?????
Ne glede koliko se naprezam, da bi razumel človeško slabost v določenem trenutku te res ne morem nikakor razumeti !!!
In ne mi sedaj nisem ne kriv ne dolžen !?

DZEZZY -OBTOŽIL SI ME KOT LASTNIKA -ŠEFA FIRME JAVNO NA JAVNEM FORUMU DA SEM TI GROZIL IN SEDAJ SE IZMIKAŠ TER SPRENEVEDAŠ!!!! OBTOŽIL SI LAŽNIVO BREZ NOBENEGA DOKAZA, ARGUMENTA KAR TAKO NA PAMET , PREPROSTO SI SI IZMISLIL DA SEM TI JAZ GROZIL !? POSEBEJ SI TOČNO LOČIL DA SI DANES DOBIL GROZILNI POST OD MC. ALEXA IN POSEBEJ OD ŠEFA !
MA NISI DOBIL NE OD MENE NE OD NOBENEGA DRUGEGA!

Praviš, da se tukaj tvoji posti okoli profitnesa končajo ker se nočeš vpletati v naše osebne vojne!?
Katere osebne vojne Dzezy,in kakšne veze ima to z današno DEBELO LAŽJO KI SI JO IZREKEL JAVNO!!!

Dzezy, Dzezzy, Dzezzy.....in vsem ostalim -LAHKO PIŠETE O PROFITNESU, LAHKO KRITIZIRATE VENDAR KO KRITIZIRAJTE NE TO POČETI KAR TAKO KER SE PAČ NA NEKOGA MORATE SPRAVITI , NE NA PAMET IN NE Z OSEBNIMI ŽALITVAMI IN PROSIM PROSIM PROSIM NIKOLI NE LAŽITE TAKO KOT SI TI DANES!

S tem zakjlučujem temo ker želim spoštovati AVTONOMNOST tega foruma in nočem izkoriščati gostoljublja v nadaljnjem smetenju le tega s to temo !
VERJETNO SEM SE MNOGIM ZDEL PREOSTER VENDAR PREKO TAKŠNIH POTTIKANJ IN LAŽI ENOSTAVNO NE MOREM A DA NE ODREAGIRAM.

Zamenjajva vlogi Dzezzy in si odgovori samemu sebi kaj bi ti naredil če bi te kdo napisal tako debelo laž kot si ti danes!?

Če pa želi kdo še kakšna pojasnila, kakšne debate z menoj sem dosegljiv na mojem PM preko foruma, sem dosegljiv na telefonske številke , ki so javno objalvljene na spletu. Komot -vsakega od Vas pogledam v oči brez kančka slabe vesti ker se nisem osebno zameril z nobenim in tudi ne s teboj Dzezzy do danes. Danes si res pretiral in preko tega ne morem!!!

Lep pozdrav Vsem
Marko
Zadnjič spremenil Marko, dne 31 Jul 2012, 08:01, skupaj popravljeno 7 krat.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost