rokilo napisal/-a:Da se sam nekaj prispevam k temi. Sam mali nogomet brcam ze kaksne 6-7 let. Vsako leto v lokalni malonogometni ligi + turnirji ki pridejo ob koncu in zacetku "sezone"; poleg tega se med tednom ko se dobimo s kolegi in pobrcamo. Tako da mi je nogomet kar pri srcu. Kar se tice nogometnih klubov in navijanja; sam odkar spremljam nogomet ( od nekje recimo 7 leta ) navijam samo za en klub: Manchester United

. Vsec so mi zaradi prakticno vsega; od igralcev pa do trenerja - enega in edinega Sir Alexa Fergusona. Ko bo prisel njegov cas za odhod pa si na klopi MU zelim Pepa Guardiolo, ker je po mojem mnenju edina mozna zamenjava; legenda za legendo. Se top igralec: Wayne Rooney. Garac, ima moc, hitrost, znajde se na vsakem polozaju. Najboljsi nogometas trenutno pa je Leo Messi in tu bo vsak (pravi) pristas nogometa pa naj bo se tako gorec navijac reala in cristiana to tudi priznal. To bi bilo to

Hehe, všeč mi je, da tako odkrito priznaš, da je Leo najboljši, kljub temu da navijaš za drugi klub. Mnogi so raje za ronalda, zato ker navijajo za real, ali pa zato ker ne marajo barcelone, malo je pa res tistih, ki vidijo nogometno znanje.
Glede guardiole, sem imel cmok v grlu ko je odhajal z barce, pa upam da pride še nazaj. V kak drug klub pa močno dvomim da bo šel. V zadnjih dneh pri barci je javno povedal, da se še vidijo. Upam!