Danes je 26 Maj 2026, 23:15

Ljubitelji nogometa GTFIH!

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

ugabuga

Re: Ljubitelji nogometa GTFIH!

Odgovor27 Nov 2012, 10:38

jaz se še dobro spomnim, da sem nekje leta 2000 med večernimi poročili slišal novico, da je Barca v svoje vrste pripeljala nekega 13-letnika, ki naj bi bil naslednik Maradone, pa kasneje vse do tekme Lige prvakov leta 2006 proti Chelseaju, ko je na vrtiljak vozil Robbena in del Horna ter z razdalje udaril eno res brutalno žogo, ki pa je končala v prečki, nisem pokapiral, da je bil ta wunderkind ravno Messi :D (mislim, da je takrat komentator omenil, da je bil Messi ena najboljših investicij Barcelone vseh časov, pa sem nato ta podatek povezal s tistim izpred šestih let. Messija sem sicer spremljal že prej, a sem mislil, da je pač še en klasičen produkt La Masie :) )
bench more than front squat crew

jenc

Odgovor27 Nov 2012, 12:16

Tudi jaz navijač Barcelone predvsem zaradi stila igre in filozofije samega kluba. Maja sem bil na tekmi proti Malagi( predzadnja domača tekma ko je bil Pep še trener). Glede na to,da so bile vse glavne lovorike že izgubljene je bila tekma vseeno zame nekaj posebnega,ker vsakič,ko je Pep prišel do roba igrišča je po celotnem štadijonu odmevalo njegovo ime. Nepozabna izkušnja,Messi je dal na tekmi hat trick tako,da sem z izkušnjo izjemno zadovoljen :) Grem pa sigurno še na kakšno tekmo na Camp Nou.

Nino

Odgovor27 Nov 2012, 12:25

uuuu to mi je želja, da bi enkrat šel na camp nou na tekmo :D zakon
kako si pa šel, lahko malo opišeš prosim? Vse od same "organizacije" - si šel sam gor ali z letalom, avtobus, preko agencije? Kako dolgo si bil tam ipd. ;) pa okvirno kakšni so stroški?

jenc

Odgovor27 Nov 2012, 12:36

Ni problema ti vse napišem,ker je bilo to eno izmed boljših dopustov v življenju :D Organiziral čisto sam. Leteli smo iz Benetk(Ryan air) karto smo kupili malce pozno tako,da je bila cena prevoza do Barce okrog 150 eur (100eur letalska karta, ostalo bencin in parkirnina na letališču) Apartma sem rezerviral preko airbnb in nas je prišlo približno 100-150eur za pet dni(štiri nočitve). Karto za tekmo sem pa kupil ko sem pripel v Barco,ker je bilo veliko komplikacij kdo bo sploh šel na tekmo itd.(bila je ena punca z nami in to je zelo otežilo organizacijo,ker se je zmišljevala non stop :D ) Karto sem kupil na La rambli v enem hotelu. Karta je bila 50eur,ker štadijon ni bil razprodan in so spustili cene. Sedel sem direkt za golom tako,da prvi polčas nisem kaj preveč videl,ker sem bil za golom Barce :D No drugi polčas je bil pa bolj zanimiv,ker sem bil 15m od gola Malage katerega je bombardirala Barca. Nepozaben občutek,ko Iniesta poda Messiju ta steče sam pred golmana,ga preigra in zabije gol :D Če imaš namen iti ti svetujem,da vsaj par mesecev prej kupiš letalsko karto,če boš kupil karto za tekmo prek interneta mora biti oseba,ki je karto plačala s tabo,ker drugače ne dobiš kart( pravila štadiona zaradi preprečevanja huliganizma). To je to na kratko,če te še kaj zanima pa kar vpraši.
Uporabniški avatar

ugabuga

Odgovor29 Nov 2012, 11:03

danes bo Fifa objavila imena treh kandidatov za zlato žogo. Po mojem bodo nominirani Messi, Iniesta in Ronaldo, žoga pa bo pripadla bodisi prvemu bodisi drugemu - Messi jo bo, v kolikor podre Müllerjev rekord, po mojem dobil skoraj zagotovo, sicer pa je kar verjetno, da bi jo zaradi evropskega prvenstva dobil celo Iniesta. Ronaldo bržkone nima šans, pa čeprav je osvojil špansko prvenstvo in podrl svoj lanski rekord v številu ligaških zadetkov. Žal mi je sicer Xavija, ki bo verjetno spet izvisel, čeprav bi nagrado moral dobiti že zdavnaj.

Še predpostavka: naslednje leto bosta, v kolikor nadaljujeta s fantastičnimi predstavami, zelo resno v igri za nagrado zagotovo tudi Ibrahimović in Falcao, pa čeprav sta med okvirnimi nominiranci že letos.

jenc

Odgovor29 Nov 2012, 11:07

Kar realna ocena.Po mojem mnenju dobi nagrado Messi,ker je bil najboljši strelec tako v la ligi kot v ligi prvakov,če se ne motim. Tesno za njim je Iniesta,nato pa Ronaldo,ki bo pa naslednje leto imel veliko konkurenco kot je ugabuga zapisal v Falcau in Ibri.
Uporabniški avatar

ugabuga

Odgovor29 Nov 2012, 11:13

jenc napisal/-a:Kar realna ocena.Po mojem mnenju dobi nagrado Messi,ker je bil najboljši strelec tako v la ligi kot v ligi prvakov,če se ne motim.

v obeh tekmovanjih je tudi podrl rekord :)

jenc

Odgovor29 Nov 2012, 11:24

Vesolc kaj češ :D
Uporabniški avatar

ugabuga

Odgovor29 Nov 2012, 16:24

evo kaj sm reku prej .... Iniesta, Messi in Ronaldo :)

jenc

Odgovor29 Nov 2012, 16:45

jp.Sej to se je vedl že neki cajta :) Edino nominacije za naj trenerja mi niso čisto jasne. Pep je na seznamu pa čeprav mi je top trener,lansko leto razen tistih mini lovorik ni osvojil ničesar.
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost