Dzezy napisal/-a:Jaz pa mislim da je vajin post bedarija, ker če ne znata utemeljiti zakaj, potem je to bedarija.
No ofense, ampak da mečete v koš nekatere strokovnjake ki imajo za sabo toliko let prakse kot ste vi stari, se mi zdi... bedarija. Samo slabo luč dajete forumu, če ne znate argumentirat stvari.
Bom kar iskren s tabo. Se mi zdi da je to tudi primerno da bodo vsi na jasnem s tem.
Prvo si preberi še enkrat svojo temo, kjer si izbrisal ZS-je z grožnjami zaposlenih s profitnesa, se ti ne zdijo to precej hujše obtožbe kot moje in Davidovo pisanje.
viewtopic.php?f=13&t=92Mogoče nam tudi kdaj kakšna zadeva presede, začel si namreč v stilu "Poliquin pravi".... Kakšen odgovor si pričakoval? Tebi se zdi najbrž OK da citiraš Poliquina tako kot si ga in pričakuješ da ti bo nekdo serviral in brskal kaj je hotel povedat. Zakaj je inal3igh uspelo?:
viewtopic.php?f=15&t=36&start=450#p20858Zakaj pri toliko bolj izkušenejših in starejših strokovnjakih (tako jih imenuješ ti, ne jaz), sprašuješ nas mlade in "neizkušene" ki "ne znamo argumentirat".
Prav ta "ne znamo argumentirat" me je najbolj zmotil, mogoče ne spremljaš tega foruma dovolj pogosto, ampak že nekajkrat sem sam z argumentiranimi posti poskušal dobit kontra-argumente od "strokovnjakov", pa ni prišlo ravno do neke debate a ne? Tudi Juretu, Davidu, masoliju in ostalim, mislim da ne moreš očitat neargumentiranih postov.
Zdaj pa premisli na koliko slo forumih boš dobil na argumentirano vprašanje tudi argumentiran odgovor, jaz sem bolj navajen odgovorov tipa :"bilderji to delajo že 30 let, to sigurno deluje, zakaj si drzneš spraševat".
Tukaj si zelo udaril mimo in morda (vsaj mene) kar malo užalil, glede na to da v nekatere poste vložim kar veliko truda, ne glede na to ali je odgovor na vprašanje meni samoumeven.
Pa o tvojih preteklih ZS namenjenih meni raje ne bova, se mi sedaj zdi da sem ti dal popolnoma preveč koristnih informacij kot bi si jih zaslužil.
Edit v odgovor na Davidov edit: in plačila tudi od nobenega ne pričakujem, pa gre precej nasvetov tudi prek ZS-jev. Veliko bolj me razveseli če ljudje na podlagi mojih postov lažje pridejo do cilja, ali pa samo do koristnih informacij. Teoretično hipotetična sklepanja kaj se dogaja z DNL v danem trenutku pa so itak pure fun.