PublicEnemy_NO_1 napisal/-a:ĐIZS ljudje pa kaj je z vami ?
Kje pa je kdo sploh prebral, da jaz zagovarjam kakršnokoli rotacijo vlaknin ?
Edino, kar zagovarjam je povečan vnos vodotopnih vlaknin.
Pa odkod tebi gujdek ideja, da jaz priporočam Poliqiuinovo prehrano ali dodatke ?
Tista tema, ki si jo polinkal je bilo govora o treningu in ni enega mojega prispevka na forumu kjer bi jaz kakorkoli zagovarjal Poliquinovo prehrano ali dodatke ipd.
Edino kar je bilo govora kadarkoli je bilo o trening shemah oz. idejah.
Pa še nekaj - David tebi se posebej zahvaljujem, da si ustvaril tu na forumu tako dobro mnenje o meni, da se določeni člani tega foruma čutijo poklicane, da se norčujejo iz mojega zdravja in izgleda.
Jaz sem imel res v mislih, da priporočaš rotiranje in nisem s tem mislil nič škodoželjnega, zato sem te tudi pozval, da to potrdiš ali ovržeš. Dopuščam možnost, da sem malo pomešal z Bitencem, ki pa dejansko tako priporoča: http://www.the-xtreme.com/index.php?topic=10286.20 . Če sem se zares zmotil, se opravičujem. Lahko pa se sedaj napišeš svoje dejansko mnenje
Kar se tiče drugega dela odgovora, si pa verjetno tokrat ti pomešal stvari. Na tem forumu se nikoli nismo norčevali iz tvoje bolezni, niti je nismo omenjali. Enako velja za izgled. Če bi ga že komentirali, bi ga po mojem prej (opravičeno) pohvalili, kot pa obrekovali. Določeni forumaši iz Maxximuma in THE, ki to počno, kolikor je meni znano, niso naši člani.