Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
Jaz sem bil tam in govoril z enim starejšim trenerjem, pa je rekel, da prideš in treniraš kot vsi ostali, da pa baje on malo opazuje. Ne vem sicer, kaj to pomeni.
Mimogrede, danes še malenkost zmanjšal vnos ... trenutno: 220 g B, 415 g OH, 50 g M
David Brunšek napisal/-a:Jaz sem bil tam in govoril z enim starejšim trenerjem, pa je rekel, da prideš in treniraš kot vsi ostali, da pa baje on malo opazuje. Ne vem sicer, kaj to pomeni.
Mimogrede, danes še malenkost zmanjšal vnos ... trenutno: 220 g B, 415 g OH, 50 g M
Opazuje, svetuje glede tehnike. Sicer je že star in se to pozna (beri: moraš kako stvar malo zvleč iz njega), ampak nikjer v Slo ni drugače. Žal je tako. Če bi bilo, bi bili oly dvigi mogoče na malo višji ravni kot so. Lahko, da se pa motim...
Zeratrem, kot je rekel David: prideš in treniraš kot ostali. Tehniko se boš že naučil, ne rabiš predznanja.
Današnji ultra težek trening: Strečing Deadlift, 6×5×120 kg Lateralni dvig ročk, 3×10×12 kg Veslanje na kablih, 3×10×77 kg Letenje z ročkami, 2×10×20 kg
Zdaj še dva dni pavze, da se mi meča pocelijo, ker imam kar lepo vneta od odbijanja pri počepih prejšnji teden, naredim še kak kondicijski trening, v torek pa štartam z novim ciklom! Že komaj čakam! Bom pa probal malo drugače kot do zdaj (več volumna in verjetno tudi frekvence).
David Brunšek napisal/-a:Današnji ultra težek trening: Strečing Deadlift, 6×5×120 kg Lateralni dvig ročk, 3×10×12 kg Veslanje na kablih, 3×10×77 kg Letenje z ročkami, 2×10×20 kg
Zdaj še dva dni pavze, da se mi meča pocelijo, ker imam kar lepo vneta od odbijanja pri počepih prejšnji teden, naredim še kak kondicijski trening, v torek pa štartam z novim ciklom! Že komaj čakam! Bom pa probal malo drugače kot do zdaj (več volumna in verjetno tudi frekvence).
Poznam ta občutek zategnjenosti v mečih
ISSA certified (Strength and conditioning) trainer