Danes je 28 Apr 2026, 19:08

OFF TOPIC

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

alpha

Re: OFF TOPIC

Odgovor14 Feb 2013, 16:12

Se samo meni zdi, da so tile rezultati dejansko dokaj slabi, sploh glede na vložen denar, trud in odrekanja?

http://www.fit-preobrazba.si/index.php/ ... mladenovic
http://www.fit-preobrazba.si/index.php/ ... na-premzel
Uporabniški avatar

Šuša

Odgovor14 Feb 2013, 16:18

O, tedva trenerja pa poznamo, ne Ina? ;)
Meni se zdi ok-ni bilo veliko za popravit :D
We're born and then we die. What will you do in the meantime?
Uporabniški avatar

inal3igh

Odgovor14 Feb 2013, 17:15

Tako je.

No na tem mestu moram povedat eno (in drugo in tretje)..

Najprej predvsem to, da je Boštjan je med drugim delal tudi z mano in je v 90% on odgovoren za moj izgled. Res je, da ga nisem vedno poslušala :oops: ampak se je v večini na neki točki izkazalo, da je imel prav. Vedno mu je na prvem mestu predvsem zdravje posameznika, kar je v končni fazi najpomembnejše (sploh pri tistih, ki nimamo ročne bremze v osnovni opremi :lol: ).

Drugo..tudi Nino in Savino poznam. Punci sta zadnje 3 mesece zelo pridno trenirali mislim da 2x ali 3x na teden vodeno in še 2x sami. Pri tem je Nina že prej sama trenirala, Savina pa malo manj. Tudi jedilnika sta imeli še dokaj "na easy", predvsem pa ni bil cilj nobene, da se v 3h mesecih spuca na 12%BF. Predvsem sta želeli pasti v vzdržen sistem treniranja in prehrane, s katerim bosta lahko normalno živeli in nadaljevali..ne vem kaj bi vbistvu morali doseči v 3h mesecih :?

Se mi zdi, da že en teden na forumu potekajo samo debate glede tega, kateri trener ne dela vredu in čigave razlage so fail....to mi gre že nekaj časa po glavi, ampak tokrat naj bo še napisano: no pa gremo vsi pred ogledalo, pa bomo potem pametni :twisted:

aja še (popolnoma nepotreben, ampak vseeno ) p.s.: zadeva je bila brezplačna - kar je gotovo nekje tudi napisano (čeprav je to popolnoma brezpredmetno)
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.

jenc

Odgovor14 Feb 2013, 17:29

Sicer je težko oceniti zadevo,ker sta obe oblečeni ampak glede na podatke o padcu teže mislim,da je za obdobje treh mesecev popolnoma zadovoljiv rezultat,ker punci nista imele težavo s prekomerno težo tako,da tudi konkreten padec teže oziroma nek bum v izgledu ne moreš pričakovat.
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor14 Feb 2013, 18:35

Meni se zdi napredek obeh za tako kratek čas zelo dober, sploh ker sta že prej obe zgledali dobro. Opazi se pa tudi razlika, če veš kam gledat. :D

jenc

Odgovor14 Feb 2013, 18:36

hehe no sej tisto je opazno ja :D

Kami

Odgovor14 Feb 2013, 18:43

Na skupen treningu v soboto morate posneti NMZ razlicico "Harlem Shake", I want some laughs! :lol:

(za tisto malo obcutljive opozarjam ze naprej, da so eni "harlem shake" videji na youtube kar offensive :lol:)
michelangelo napisal/-a:preveč je lih prou :D

MAD MAX

Odgovor14 Feb 2013, 18:43

Jure Rus napisal/-a:
MAD MAX napisal/-a:Nevem zakaj se toliko obremenjujete s temi raziskavami, najboljša raziskava je da sprobaš in vidiš, če ti odgovarja oz. narediš boljši trening, se hitreje regeneriraš, imaš boljši pump itd. potem zadeva funkcionira, če razlik ne opaziš, potem preprosto tega oz. teh dodatkov NE KUPUJEŠ. Je*eš študije, v praksi je važno kaj dela in kaj ne...

Daleč od tega. Placebo učinek je zanimiva reč. Ljudem deluje marsikaj, če so le dovolj prepričani v to. ;)

S takšnimi napačnimi in prirejenimi zaključki raziskav zavajaš ljudi, kar se meni zdi moralno in kazensko nesprejemljivo. Z načinom, ki ga ti predlagal, torej da nekaj kupiš in testiraš, samo podpiraš to ''nategovanje'' ljudi. Tudi če kasneje ugotoviš, da nimaš nobene koristi od izdelka in ga ne kupiš več - prvotni namen je bil dosežen, izdelek si kupil.

Tukaj itak nebomo skupaj prišli, ker vsak drugače razmišlja, jaz dam pač veliko na dodatke, je pa pač treba glede raznih raziskav ipd. vse malo z rezervo vzeti. Meni je praksa važna,kaj je v teoriji me ne zanima preveč, glede placeba me pa itak ne moti, važno da se dvigne xy pon. več kot na prejšnjem treningu, xy kg več ali pa dobi cm na obsegu. 8-)

Zanimivo bi bilo napisati seznam kaj vse bi kdo imel od dodatkov če bi bili zastonj... ;)
Uporabniški avatar

gujdek

Odgovor14 Feb 2013, 18:46

Zeratrem napisal/-a:
MAD MAX napisal/-a:Nevem zakaj se toliko obremenjujete s temi raziskavami, najboljša raziskava je da sprobaš in vidiš, če ti odgovarja oz. narediš boljši trening, se hitreje regeneriraš, imaš boljši pump itd. potem zadeva funkcionira, če razlik ne opaziš, potem preprosto tega oz. teh dodatkov NE KUPUJEŠ. Je*eš študije, v praksi je važno kaj dela in kaj ne...

Jaz bi rekel prej obratno. Prebereš, kar ti pove Gujdek, se nasmeješ dr. Germiču in po vsem tem privarčuješ 50€ za nekaj, kar z 99,99% verjetnostjo ne bo delovala tako, kot se oglašuje. :)

V bistvu ni moj namen da bi preprečeval prodajo, vseeno pa sam rad vidim tudi kak objektiven dokaz, če ima smisel kupovati nekaj kar sploh nima učinka.

Z madmaxom se delno strinjam, tako skakanje od študije do študije in objavljanje le tistega kar govori v prid izdelku (in kot je to vidno v številnih objavah v tisti rubriki na PF forumu - še narobe predstavljen rezultat študije z naravnost debilno interpretacijo) je napačno in tudi bolje da takih stvari ne bi objavljal. Po drugi strani sem malo zloben in me take neumnosti in napačne interpretacije zadnje čase izredno zabavajo. :D

Ne vem če je kdo sposoben, da bi ob jemanju 5+ dodatkov lahko na daljši rok ocenil kateri deluje in koliko pomaga k dosežku in zraven izločil vse faktorje kot so trening, hrana, čas ko se ne trenira...ipd.
Če nekdo išče pump, si kupi booster, za to ne rabiš študije ker pump čutiš. Pa je pump tisti zaradi katerega napreduješ in kako lahko sploh oceniš da je?
Tukaj pač mora vstopit znanost z nekim objektivnim merilom, ker možgani posameznika konstantno iščejo potrditev svojega mišljenja in obupno ocenjujejo realno stanje.
You are not entitled to your opinion. You are only entitled to what you can argue for.

Blog

alpha

Odgovor14 Feb 2013, 18:51

Kami napisal/-a:Na skupen treningu v soboto morate posneti NMZ razlicico "Harlem Shake", I want some laughs! :lol:

(za tisto malo obcutljive opozarjam ze naprej, da so eni "harlem shake" videji na youtube kar offensive :lol:)

http://www.youtube.com/watch?v=4hpEnLtqUDg

V 4 dneh več kot 4 milijonov ogledov. Jih lahko presežemo? :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov