Tako je.
No na tem mestu moram povedat eno (in drugo in tretje)..
Najprej predvsem to, da je Boštjan je med drugim delal tudi z mano in je v 90% on odgovoren za moj izgled. Res je, da ga nisem vedno poslušala

ampak se je v večini na neki točki izkazalo, da je imel prav. Vedno mu je na prvem mestu predvsem zdravje posameznika, kar je v končni fazi najpomembnejše (sploh pri tistih, ki nimamo ročne bremze v osnovni opremi

).
Drugo..tudi Nino in Savino poznam. Punci sta zadnje 3 mesece zelo pridno trenirali mislim da 2x ali 3x na teden vodeno in še 2x sami. Pri tem je Nina že prej sama trenirala, Savina pa malo manj. Tudi jedilnika sta imeli še dokaj "na easy", predvsem pa ni bil cilj nobene, da se v 3h mesecih spuca na 12%BF. Predvsem sta želeli pasti v vzdržen sistem treniranja in prehrane, s katerim bosta lahko normalno živeli in nadaljevali..ne vem kaj bi vbistvu morali doseči v 3h mesecih
Se mi zdi, da že en teden na forumu potekajo samo debate glede tega, kateri trener ne dela vredu in čigave razlage so fail....to mi gre že nekaj časa po glavi, ampak tokrat naj bo še napisano: no pa gremo vsi pred ogledalo, pa bomo potem pametni

aja še (popolnoma nepotreben, ampak vseeno ) p.s.: zadeva je bila brezplačna - kar je gotovo nekje tudi napisano (čeprav je to popolnoma brezpredmetno)
Cowards never start. The weak never finish. Winners never quit.