Danes sem imel MAX trening:
Najprej je bil itak top pre-workout obrok. Plan A je bil jabolčni zavitek iz mercatroja (sem ga gledal cel teden) pa je ravno danes zmanjkalo

. Nadomestil sem z
in kozarec mleka + monster low carb. Sicer ponavadi nimam nič posebnega pred, danes je pa naneslo da je bil prejšnji obrok že ob 5:30, trening pa ob 17:30 tako da je bilo treba nekaj ukrenit

No potem kot rečeno najprej
počepnalganje do 1x190, 195 ni šlo. Se mi zdi da je pri počepu padec moči najočitnejši, tudi občutki niso enaki.
Benchnalaganje do 3x120, tretje ponovitve nisem zmogel sam ampak se mi zdi da je moč še vedno tu, me je namreč nekaj bolela desna prsna mišica in je bil desna roka vidno šibkejša (npr. prejšnji teden 5x115kg). me je bolelo tudi ko sem hotel izvajati z ročkami, zato sem zaključil s potiski
deadlift nalaganje do 3x200 + nato še 10x140
nato še nekaj kozmetike
Vnos je zadnje dni okoli 290/50/200, nova najnižja teža 76,3kg, danes po treningu 76,9kg. Dodal sem že nekaj kardia vendar le ker želim pridobiti malo tudi na vzdržljivosti, po potrebi takrat višam vnos.
Padec moči torej je opazen po 2,5 mesecih deficita, ampak še vseeno ni tako velik da bi me razočaral. Ne morem verjeti da suficit pogrešam bolj zaradi treningov kot zaradi hrane