ronnie napisal/-a:Super uživaš še naprej.

p.s.:si malo spremenil režim treninga sem opazil?
Ja, ni se za pritoževat. Če bi moral vse strnit v en rek, bi uporabil naslednjega:
travelling broadens one's mind!
Praktično celo leto do odhoda sem treniral po tistem mojem 3-1 sistemu z VOL, DE in ME dnevi. V USA so bili treningi načeloma vsak drugi dan, ker pa sem imel v treh tednih dve tekmi, sem moral vse skupaj precej prilagodit in vmes je bilo samo dober teden tistega pravega treninga, kakršnega sem navajen.
Zadnji teden v avgustu sva bila v New Jerseyu. Ker sva si pred tem pogledala že skoraj vse, kar naju je zanimalo, in sva teh nekaj dni izkoristila za relax, je bilo tudi časa več in sem naredil več treningov. V Kanadi je tistega ''turističnega'' dela manj, časa je več in ni mi treba iskati časovno najučinkovitejšega treninga, zato sem frekvenco spet malo dvignil.
Trenutno sva v Torontu, Čez vikend se odpravljava na sever, čez 14 dni me čaka en kratek let v USA, ... ker so vikendi malo bolj zasedeni, naredim več treningov čez teden. Ta teden bo na primer vse skupaj izgledalo takole:
TRENING: tor, sre, čet, pet, pon
OFF UTEŽI: sob, ned
Kar se tiče samega principa treninga: tudi tu sem uvedel nekaj sprememb, v osnovi pa zdaj treniram ''celo telo - zgornji del - celo telo - celo telo - ...''. ME, VOL in DE principe vpeljem po občutku. Volumen za spodnji del sem (še) zmanjšal, več energije pa ostane za trening in regeneracijo zgornjega dela.
Toliko na hitro.

El Diego napisal/-a:Bolane fotografije

Ne zgleda ravno 400g mesa
Pod prvo cifro so ti serije in naslednjo ponovitve?
npr. -Počep: 6x 3x 165 kg
6 serij x 3 ponovitve? Prav razumem?

No, res ga ni bilo 400g. 397, če sem bolj natančen.
Tako je: serije in nato ponovitve.