Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
mal popestritve dnevnika, slikano v četrtek pri cca. 90kg, svetloba dost slaba. Desno nogo sm zarotiru mal preveč navznoter, zato se ne vid najbolj. aja pa abdoben kot nosečnica, prejšnji večer je v makre pasalo kr dost pira pa sem bil mal napihnjen
vem, da sem rekel, da danes ne bom treniral, ampak sem se počutil dobro, obenem se mi pa med čakanjem na popoldanski šiht ni dalo gledat v strop. naredil sem en low-volume spodnji del:
atg sq nalaganje do 140kg x 1, kr grinder, se pozna, da je bil to že peti trening v petih dneh dve back-off seriji - 130kg x 5, 130kg x 2
ugabuga napisal/-a:vem, da sem rekel, da danes ne bom treniral, ampak sem se počutil dobro, obenem se mi pa med čakanjem na popoldanski šiht ni dalo gledat v strop.
mal luftanja - hang power clean 80kg x 2, overhead squat 50kg x 5
GHR TT x 17, x12, x10, x7
V prvih dveh serijah počepa zagotovo lufta še za 1-2 ponovitvi, v tretji niti ne, četrta je bila morda nepotrebno filanje xtra volumna. Super zadovoljen, zdaj juriš na 140kg x 8!
Aja še en PR - do 12ih sem vase spravil cirka 70% dnevnega vnosa (3000kcal)