Aktiven in mrzel teden na ragbi igrišču

.
V torek nas je dobro prepihal severnik, včeraj pa smo se borili z zmrznjeno zemljo. Ni ravno prijetno za kolena in gležnje. K sreči sta se coacha odločila, da se ne bomo preveč metali po tleh.
Jutri šibamo na Dunaj. Odhod ob 5.15 in tekma ob 12.30. Nadejamo se nove zmage, a sem rahlo v dvomih. Caa 5h vožnje, brez primerne hrane, premalo počitka... no. Pustimo se presenetiti. Zadnja tekma za letos oz. nekje do sredine marca 2014. Zame bo precej težka, saj me zafrkava desno koleno. Po iskanju po googlu bi lahko šlo za priščipnjen lateralni miniskus v desnem kolenu. Zoprna zadeva, ki mi preprečuje 100% krčenje/izteg kolena in me ves čas "špika". Kolena so se navadila na počepe/DL/extenzijo, na miganje levo-desno, rolling ipd., pa so rahlo pozabila. Prehitro sem se reaktiviral v tekmovalno fazo. Bi moral par tednov navajati sklepe in vezi na drugačne gibe. Sem pozabil, da so minila 4 leta od zadnjega treninga ragbija. No ja. Bolje, da spremenim temo

.
Dvig kalorij se pozna. Na teži sicer se, a se mi zdi, da ravno toliko kot je razlike v hrani. Povprečno pojem po 300g več hrane dnevno kot prejšnji teden, teža pa je šla v povprečju gor za 0,5kg. Razliko pripisujem vodi. Kalorični vnos je v povprečju višji za 300 kcal. Predvsem se pozna pri regeneraciji po treningih. Musklfiber ni več prisoten po cel teden, ampak mine po kakšnem dnevu ali dveh. Bolj sem spočit na treningu in tudi čez dan. Verjetno se tudi telo že navaja na drugačen ritem, a dvig kcal definitivno občutim. Spanje je zadnje dni v povprečju 4-5h noč in občasno kakšne 0,5h power napa čez dan. Ne morem spat in se premetavam po postelji.
Žal se ne držim 100% začrtanih makrojev in moram priznati, da imam velike težave spravit predvidenih 3300 - 4000 kcal vase. Vsaj brez maščob mi ne uspeva. Nimam apetita in očitno tudi v želodec ne gre več toliko hrane kot je šlo nekoč

.
Takole zgleda:
evidenca1.jpg
Forma pa držim takole nekako:
IMG_20131124_115548_cr_rs.jpg
Malo sem voden, a se ne sekiram.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.