Danes je 25 Apr 2026, 23:56

Pazite...

Pogovori o vsem ostalem, kar ne spada med zgornje oddelke. Če ne veš, kam - piši tukaj!
  • Avtor
  • Sporočilo

Janie

• Kraj: Ljubljana

Re: Pazite...

Odgovor08 Jun 2012, 13:32

Ampak te sigurno ne delujejo ;) LOL :lol:

Nino

Odgovor08 Jun 2012, 17:04

Hahahahah :lol: Dzezy, sam ti si faca, na pro-fitnesu si pisal da se ti CLA niso poznali na videzu, nam jih pa hočeš zdaj poturit? Da bi potem vsaj PEAKove bile, ne pa te ki sploh ne delujejo... :D ;)
Uporabniški avatar

Dzezy

Odgovor09 Jun 2012, 08:48

Važno, da biznis teče, ne... :lol:
10£ popusta pri naročilu na Myprotein.com --> uporabi kodo: MP394651
Uporabniški avatar

Dzezy

Odgovor30 Jul 2012, 08:36

Afera dobiva nove razsežnosti, ker sedaj že ta forum pregledujejo in grozijo... 8-)
Uporabniški avatar

gujdek

Odgovor30 Jul 2012, 09:52

Dzezy napisal/-a:Afera dobiva nove razsežnosti, ker sedaj že ta forum pregledujejo in grozijo... 8-)

Lahko kakšen print screen ali pa link?
Nam nič ne pomaga če ne vemo o čem govoriš. :D
You are not entitled to your opinion. You are only entitled to what you can argue for.

Blog
Uporabniški avatar

Dzezy

Odgovor30 Jul 2012, 10:23

Žal že izbrisano. Je bilo pa poslano od šefa in mc-a, češ, kaj pišem po tem forumu o njih (tisto zasebno sporočilo od mc-a).
Res neverjetno, kako se trudijo za stranke in kako so na osebnem nivoju.

Marko

Odgovor30 Jul 2012, 12:43

Dzezy napisal/-a:Afera dobiva nove razsežnosti, ker sedaj že ta forum pregledujejo in grozijo... 8-)

Zdaj pa te imam dovolj po vseh teh lažeh aktere trosiš , in se res moram tukaj oglasiti na forumu čeprav ga nisem hotel smetiti.

KAKŠNE GROŽNJE, KAKŠNI GROZILNI E MAILI?????
PA KAJ TI ČLOVEK BOŽJI SPLOH GOVORIŠ!?
Z vsem spoštovanjem kot do človeka vendar KATERI FAKTOR V SVETU FITNES NA SLO SCENI SI PA TI( da bi imel recimo kakšnega vpliva ali pa oblikoval relevantno javno mnenje ) PA DA SE JAZ OSEBNO UKVARJAM S TABO!!!?????

Po tem kar si danes objavil mi sploh ni jasno ali živiva v isti državi ali sem jaz na Marsu ti pa tukaj na Zemlji ali obratno!?
Ali sem mogoče tako senilen in dementen pa da sem pozabil, da sem ti napisal grozilni e mail!????????!!!!!?????

Pokaži e maile ali PM saj si to že en krat naredil pa da vidimo kdo je kaj pisal. Ne kar tako na pamet!

Saj pa jih imaš verjetno v arhivi ker ti to lepo hraniš!

Argumentiraj in ne kar tako povprek v smilsu papir prenese vse!?

Pogjel Dzezy in vsi ostali...Na PROFITNES FORUMU Vas noben ne omenja, niti smo kdaj slabega kaj napisali o NMZ , pisali ste celi kup pol resnic in neresnic ves čas vendar sem bil mnenja, da to vse nima smisla in bo s časoma mimo.
Torej delamo svoje delo in ne pljuvamo po Vašem forumu ali kar koli drugega, še manj pa tebi kdo kaj grozi !

Če nimaš kaj pisati pametnega raje ne piši kot pa da pljuvaš po nas kar tako brez razloga!!!

Še en krat ponavljam: POKAŽI JAVNO E MAIL KJER TI JE DANES KDO GROZIL???
-POKAŽI E MAIL KJER SEM TI JAZ DANES OSEBNO GROZIL !!!!!!!! saj si napisal da si dobil gozilni e mail od ŠEFA !!!

Lp
Marko
Zadnjič spremenil Marko, dne 02 Avg 2012, 10:50, skupaj popravljeno 4 krat.

alpha

Odgovor30 Jul 2012, 12:58

brb grem si po kokice

Slika
Uporabniški avatar

gujdek

Odgovor30 Jul 2012, 13:27

Dzezy napisal/-a:Žal že izbrisano. Je bilo pa poslano od šefa in mc-a, češ, kaj pišem po tem forumu o njih (tisto zasebno sporočilo od mc-a).
Res neverjetno, kako se trudijo za stranke in kako so na osebnem nivoju.

Glede na to kako se je razburil Marko, mi je res malo čudno da bi nekdo zbrisal PM-e ali maile, v katerem mu grozijo.
You are not entitled to your opinion. You are only entitled to what you can argue for.

Blog

Nino

Odgovor30 Jul 2012, 14:13

Žal že izbrisano? Ta je pa dobra :lol: ne moreš kar tako nekoga obtožit, pa pričakovat da ti bo kdo verjel, brez vsakršnega dokaza. Če bi meni kdo grozil, mi na konec pameti nebi prišlo da bi šel brisat to sporočilo. :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost