Dzezy napisal/-a:Afera dobiva nove razsežnosti, ker sedaj že ta forum pregledujejo in grozijo...

Zdaj pa te imam dovolj po vseh teh lažeh aktere trosiš , in se res moram tukaj oglasiti na forumu čeprav ga nisem hotel smetiti.
KAKŠNE GROŽNJE, KAKŠNI GROZILNI E MAILI?????
PA KAJ TI ČLOVEK BOŽJI SPLOH GOVORIŠ!?
Z vsem spoštovanjem kot do človeka vendar KATERI FAKTOR V SVETU FITNES NA SLO SCENI SI PA TI( da bi imel recimo kakšnega vpliva ali pa oblikoval relevantno javno mnenje ) PA DA SE JAZ OSEBNO UKVARJAM S TABO!!!?????
Po tem kar si danes objavil mi sploh ni jasno ali živiva v isti državi ali sem jaz na Marsu ti pa tukaj na Zemlji ali obratno!?
Ali sem mogoče tako senilen in dementen pa da sem pozabil, da sem ti napisal grozilni e mail!????????!!!!!?????
Pokaži e maile ali PM saj si to že en krat naredil pa da vidimo kdo je kaj pisal. Ne kar tako na pamet!
Saj pa jih imaš verjetno v arhivi ker ti to lepo hraniš!
Argumentiraj in ne kar tako povprek v smilsu papir prenese vse!?
Pogjel Dzezy in vsi ostali...Na PROFITNES FORUMU Vas noben ne omenja, niti smo kdaj slabega kaj napisali o NMZ , pisali ste celi kup pol resnic in neresnic ves čas vendar sem bil mnenja, da to vse nima smisla in bo s časoma mimo.
Torej delamo svoje delo in ne pljuvamo po Vašem forumu ali kar koli drugega, še manj pa tebi kdo kaj grozi !
Če nimaš kaj pisati pametnega raje ne piši kot pa da pljuvaš po nas kar tako brez razloga!!!
Še en krat ponavljam: POKAŽI JAVNO E MAIL KJER TI JE DANES KDO GROZIL???
-POKAŽI E MAIL KJER SEM TI JAZ DANES OSEBNO GROZIL !!!!!!!! saj si napisal da si dobil gozilni e mail od ŠEFA !!!
Lp
Marko