Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
uVex napisal/-a:Sploh ne rabiš rezat če mene prašaš al pa nared cut recimo za 4-6 tednov Ker mi deluje postava čisto ok, razen če maš namen za kakšne tekme
Tu neki sem tut računal. Nevem no, če ne druga se dost bolše počutim ko se absi vidijo Pa nebi ravno rad da se to ponovi ko lani, ko sem bulkno malo preveč in sem lahko potem 8-7 mescov rezau da sem prišo do kolk tolk nizkekga % maščobe.
ja saj te razumem. Jaz pa še predno sem začel zares liftat sem spucal na nizek % maščobe. Zdaj pa bom bulkal do maja in potem maja naredu en cut 4-6 tednov in potem nazaj na maso do recimo marca naslednje leto, ker si mi zdi brezveze, da bi bil bikini kategorija.. Mi ne pomaga, da sem zrezan, če mam pol 60kg pa bencham max 75-80 kg Drugač pa ja tud z moje strani bravo za počep in nasploh vsi dvigi vidim, da so šli lepo gor