Danes je 24 Maj 2026, 10:03

Nunez??

Dnevniki članov skupnosti Natural Muscle Zone. Svoje treninge, prehrano, fotografije in zanimivosti iz svojega življenja lahko delite z drugimi ali pa jih zapišete za lastno evidenco.
  • Avtor
  • Sporočilo
Uporabniški avatar

David Brunšek

Re: Nunez??

Odgovor07 Jun 2012, 19:28

Hehe. :)

rokilo

Odgovor09 Jun 2012, 08:35

Danes ze opravu trening zgornjega dela. Na sporedu moral bit DE ampak zapasal mal volumna zato naredu floor press z ročko 8serij x5ponovitev x36kg. Potem se nekaj asistence; OHP 50kgx3x12, Pulldowns 3x15, in se 2 seriji za triceps. Kar uredu trening mal je se nagajal spodnji del hrbta ( tisti deadlifti so ga ubili ) , zato jutri verjetno intervalci, da bomo v ponedeljek ko novi ko prispejo adipowerke z njimi pa fornt squat :D :D .

rokilo

Odgovor20 Jul 2012, 11:42

Minilo je ze res dolgo casa od zadnjega posta, a to ne pomenim, da se ni treniralo :) . V zadnjem mesecu treniral po principu PusH/Pull/Lower v rangu ponovitev od 8-20. Res pasalo malo za spremembo. v torek sem obiskal Fizioterapijo Cebokelj za tezave s kontrakturo kolena. V roke me je dobil Robi in najprej posteno "zmehcal" vse mozne misice noge za katere do takrat sploh nisem vedel da obstajajo, sledil je vakum, laser in na koncu se Ultrazvok. Na koncu pokazal se par vaj za zadnjo ložo in rekel da tezavaa ki jo imam ni velika in da bi po se eni max 2 terapijah moralo bit bolse. Naslednjo terapijo imam v ponedeljek tko da upamo na najbols :D

Spremenil pa sem tudi nacin treniranja do nadaljnega in sicer:
Dan1: ME Upper/Swiss ball + balance board
Dan2: Front Squat 3x3,5x5 + asistenca/Pliometrija
Dan3: Swiss ball + balance board + kardio ( kolebnica, rahel tek, ...)
Dan4: DE Upper/Pliometrija
Dan5: DE Lower/Swiss Ball + balance board
Dan6: Rest
Dan7: Repeat/ Rest ce se pocutim utrujeno :)

Cilj je pozdraviti koleno, da bom lahko oktobra zacel nazaj igrati mali nogomet, ostati zdrav... Primarna vaja pri lower bo front squat ker mi je nekako ljubsi kot back squat, pri upper izmenicno bench in db press. DL nekaj casa ne bo zaradi manjsih tezav s hrbtenico. Foam rollinga nisem omenjal ker je na meniju prakticno vsak dan. Vaje na Swiss ballu seveda namenjene kolenu in razgibavanju le tega in ne 1000000000000000x ponovitvam za trebusne :D . Kar se tice hrane ostaja vse enako, makroti trenutno 200/250/60 vsak 3 ali 4 dan 200/500/60. Makroti so takole naravnani ze kak mesec in mi trenutno zelo ustreza.

To bi bilo zaenkrat to. :D :D

rokilo

Odgovor14 Avg 2012, 10:59

Update!!

V času od zadnjega javljanja pa do danes se je pridno treniralo in sicer nekako 3on 1 off in tisti off dan ponavadi kondicija.
Stanje kolena po obisku pri fizioterapevtu in upoštevanju njegovih besed + veliko foam rollanja veliko boljše :D :D . Od včeraj se vračam na standardno razlicico WSB-ja se pravi 2xDE in 2xME. Razlog?? Nekaj vec povdarka bo na speed drilsih, kondiciji, pliometriji, saj zelim oktobra zacet nazaj igrat mali nogomet. Seveda postopoma in kolikor bo koleno dopuscalo ampak napovedi so zaenkrat odlicne ;) Trening utezi bo posvecen eksplozivnosti in max. moči. V zadnjem casu sem bil malo ustvarjalen in dopolnil svojm metroflex z parimi novimi stvarmi in sicer ( vse homamade :D ): rumble roller, sleds, box. Spodaj prilagam slike vseh mojstrovin. Se bom pa tudi bolj pogosto javljal z utrinki iz treningov. To bi blo to.

Box:
Slika

Sleds:
Slika

Rumble roller:
Slika
Uporabniški avatar

David Brunšek

Odgovor14 Avg 2012, 11:19

Zelo sem vesel, da je koleno boljše in da ti gre (spet) tako dobro! :)
Slikce so me pa do konca impresionirale! Vse zgleda kot iz trgovine! Res hudo in se vidi, da imaš smisel za to. ;)
Uporabniški avatar

Jure Rus

Odgovor14 Avg 2012, 11:23

Super, da se je stanje glede kolena izboljšalo. ;)

Ti pripomočki pa izgledajo zelo dobro! Malo poslikaj celoten vadbeni prostor, če se ti da. :)

rokilo

Odgovor14 Avg 2012, 11:36

Hvala obema za pohvale. Kar se tiče izdelkov pa treba se je znajdit :) Če bi hotu to nabavt bi verjetno ze bankrotiru hehe, salo na stran te stvari so res drage, tko da velik volje, pa se mal iznajdlivosti in znanja pa se vse da ;)

Jure slike celotnega gyma najdes na prvi strani dnevnika, ce se ne motim dva linka do slik :D
Uporabniški avatar

michelangelo

Odgovor14 Avg 2012, 12:16

Super!
Kako si naredu rumble roller?
»ma jeva k kralja.....brt dela ful rižote, različne rižote...«

rokilo

Odgovor14 Avg 2012, 12:43

zelo simpl izdelava: plastična cev, nanjo prilimal samlepilne ploščice ( malo debelejše da zagrabjo hudica ), od bratranca pa sem dobil tisto črno nazobčeno zadevo ( prvotna uporaba le te je za izolacijo prostorov :D ) je pa iz zelo trde plastike, tako da ne poči ko se rolas po njej. Oblogo zmeril, obrezal in previdno ovil okoli, pri tem pazu da se je povsod prilimala, med vmesne prostorcke pa ponekod se dodatno ojacal z zadevco podobno netom ;)

A je to ;)
Uporabniški avatar

BostjanBavcon

Odgovor14 Avg 2012, 12:53

MacGyver nima za burek. :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Dnevniki članov

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov