David Brunšek napisal/-a:Kar se tiče treninga, lahko začne tukaj: http://www.naturalmusclezone.com/?p=118
Prehrana je ZELO individualna stvar, tako da je nemogoče reči "jej tako in tako". Odvisna je od mnogo faktorjev: njene aktivnosti, metabolizma ...
Vem da te vseeno zanimajo kakšne cifre (), zato bi pri povsem povprečni punci (srednje aktivna, normalen metabolizem ...) verjetno začel z okrog 30-45 g maščob, 100 g beljakovin in preostanek energije iz ogljikovih hidratov. Količino OH (in po potrebi tudi M) uravnava tako, da tedensko pridobiva kakšnih 0,2 kg. Primer: lahko začne recimo s 150 g OH in po potrebi viša.
Kot sem rekel, je ta količina zelo odvisna od velikega števila dejavnikov, ki jih tukaj ne vemo, tako da se nikakor naj ne oklepa mojih primerov številk, ampak vnos prilagodi sebi - kako hiter metabolizem ima, koliko trenira, koliko je še drugače aktivna, kakšen je njen cilj ...
Hvala za odgovor. Sem si prebral članek. Sem misli, da je trening drugače zastavljen in potem vidim, da piše ''Trening za ženske je v osnovi enak treningu za moške!''
Lp.