Trening vsak drugi dan, na vmesne dni pa MISS kardio. Pavzo vzamem po občutku, ko/če jo rabim.
Malo sem tudi preračunal tedenski volumen in ugotovil, da sem v USA (predvsem od začetka) delal več kot dvakrat več serij kot sem sicer bil navajen, tako da je bil preskok kar velik. Zdaj bom raje spustil volumen nazaj - malo nad tistega kakršnega sem imel prejšnji mesec in ohranil intenzivnost. Za tekme je tako ali tako še samo 14 dni časa za kakšne spremembe in bolj kot karkoli drugega, je pomembno, da ne pridem na oder "povožen", pač pa lepo spočit, dobro regeneriran in svež.
Današnji trening v družbi še enega forumaša, ki je odprl tudi svoj dnevnik (Rbizjak), je bil takšen:
Počep
5×5×100 kg
Izteg trupa
12×bw+15 kg
3×10×bw+25 kg
Bench press
5×5×90 kg
Priteg na drog
5×5×bw+15 kg
Upogib trupa
3×10×95 kg
RPE je bil povsod nekje na okrog 7 ali 8 in ga bom v naslednjih treningih dvignil na 8-9, pri kakšni seriji tudi mogoče 10.
Kot lahko iz tega ugotovite, mi je moč pri nekaterih vajah, predvsem pri počepu, kar dobro strmoglavila, ampak je ok, ker se je to zgodilo zelo pozno v pripravah, ko sem praktično na 99% tistega, kar bom letos dosegel. V tem obdobju se kaj takšnega zgodi marsikateremu naturalcu, bo pa stvar hitro drugačna, ko procent tel. maščobe pride nazaj na "normalnega" in bo hrane več.